Få opp til 300 kroner ekstra rabatt | Les mer her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Hooked

Hooked

Tur- eller fjellsko?
Tur- eller fjellsko?
Tursko kan være avgjørende for din opplevelse av turen. Skoens jobb er å beskytte og gi komfort, slik at føttene skal ha det så bra som mulig under og etter en lang tur. De må derfor være helt perfekte i forhold til hvordan og hvor du skal gå og selvfølgelig også med dine føtter. Med denne guiden skal vi prøve å hjelpe deg med å velge rett sko til din tur.
14.03.2024 15:19 av Addnature Editorial Team
Hodelykt - hvilken er best?
Hodelykt - hvilken er best?
14.03.2024 15:08 av Addnature Editorial Team
Dun vs. Syntet vs. Ull - Hva er varmest?
Dun vs. Syntet vs. Ull - Hva er varmest?
Å holde seg varm er nøkkelen til suksess i frilutfsliv og outdoorsporter. Alt blir mer morsomt når man ikke er stivfrossen. Når fleecegenseren ikke lengre er nok til å holde kulden ute, er det på tide å ta på et isolerende plagg. Denne guiden hjelper deg til å velge rett isolasjon til ditt bruk.
14.03.2024 14:38 av Addnature Editorial Team
SUP nybegynnerguide
SUP nybegynnerguide
Det er mange gode grunner til å starte med stand-up paddleboarding: det er en avslappende og morsom aktivitet som du kan gjøre både alene og sammen med andre. Du vil kunne se innsjøer, elver eller havet. Det er en helkroppsøkt, men den kan være intens eller avslappende avhengig av humøret ditt. Det lønner seg imidlertid å forberede seg litt før du hopper på brettet for første gang. I denne artikkelen finner du en omfattende introduksjon til stand-up paddleboarding.
14.03.2024 14:32 av Addnature Editorial Team
Bygge snøbivuakk
Bygge snøbivuakk
Det finnes flere typer nødbivuakk man kan grave om man er i nøden, skal man ferdes i fjellheimen er det godt å kunne litt om bivuakk. Typen og metoden du velger bør først og fremst bestemmes ut fra omstendighetene dine. Det er alltid bedre å få beskyttelse fort hvis det stormer, enn å finne den perfekte snøfonn. Her beskriver vi to nødbivuakker som er gode å kjenne til når du vandrer på snødekt fjell.
14.03.2024 14:21 av Addnature Editorial Team
Rett størrelse på tursekken
Rett størrelse på tursekken
En grei huskeregel er å velge størrelse på ryggsekken etter lengde på turen, da det ofte er utstyr, klær og mat som styrer hvor stor sekk du trenger i forhold til hvor mye du må ha med. Ta også hensyn til om du trenger litt ekstra plass om det er noe spesielt du vil ha med, for eksempel kamera. Men tenk alltid at jo kortere tur, jo mindre tursekk og tvert om. Punktlisten over gir en liten oversikt over passende størrelser på vanlige turlengder, og er et bra utgangspunkt når du skal velge størrelse på ny tursekk. Nedenfor går vi gjennom punktene hver for seg og kommer med noen flere tips på hvordan du burde tenke når du skal velge størrelse på ryggsekken.
14.03.2024 11:56 av Addnature Editorial Team
Teltguiden
Teltguiden
Det finnes sjeldent ett telt som passer for alle ulike turer. Campingfantastene har ofte mer enn ett telt: et lettvektstelt og et som er litt mer robust og kan brukes ved flere ulike type turer. Men vet du at du kun kommer telte når det er fint vær på sommerstid, holder det med ett som møter dine krav. Med denne guiden vil vi hjelpe deg i kjøpet av ditt nye villmarkshjem.
14.03.2024 11:35 av Addnature Editorial Team

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny