15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny

Viktig forbruker- og kundeinformasjon

1. Informasjon om oss

For mer detaljert informasjon om oss, se Bedriftsinformasjon.

2. Generell informasjon om våre produkter og tjenester

Alle relevante produktspesifikasjoner kan finnes direkte under de respektive produktene i vår nettbutikk. Informasjon om generelle vilkår finner du på denne siden. Har du mer inngående spørsmål, kan du henvende deg til vår kundeservice: Skriv spørsmålet ditt i chatten vår, som du finner nede til høyre.

3. Inngåelse av kontrakt mellom kunden og oss

Presentasjonen av produktene i vår nettbutikk utgjør ikke et bindende tilbud, og kontrakten mellom deg og oss vil avhenge av valgt betalingsmetode. Du kan lese mer om de ulike betalingsmetodene her.

4. Forbehold

Dersom vi ikke har det bestilte produktet på lager har vi retten til å annullere bestillingen.

5. Priser og vilkår

Prisene i nettbutikken er skattepliktige bruttopriser. Fraktkostnader blir lagt til senere. Du kan lese mer om fraktkostnader her. Vi lever ikke til kunder utenfor Norge.

6. Garanti

Hvis vi tilbyr en lengre garantiperiode en det som er fastsatt i loven vil det blir spesifisert i beskrivelsen av produktet.

7. Returrett

Betingelser for retur: Du har rett til å returnere bestilte produkter i løpet av 14 dager, uten å ha en spesiell grunn. 14 dagers returrett gjelder fra tidspunktet du fikk de bestilte produktene. For å kunne returnere/utøve angrefristen må du gi beskjed til oss via chatten vår, som du finner nede til høyre, eller via brev:

Nordic Outdoor & Sports Group AS, Lysaker torg 5 1366 Lysaker NorgeReturfristen er oppfylt dersom du sender varsel om retur før perioden er utløpt.

Returprosessen: Hvis du returnerer en bestilling, vil vi refundere alle betalinger vi har mottatt fra deg, inkludert frakt (eksklusive ekstrakostnader dersom du har valgt en annen leveringsmetode enn den vi tilbyr) innen 14 dager fra den datoen vi har fått melding om din avbestilling.

Vi gjennomfører tilbakebetaling med samme betalingsmåte som du brukte for å utføre transaksjonen, men mindre du har uttrykket ønske om, og innvilget noe annet. Uansett tilbakebetalingsmetode påløper det ingen ekstra gebyrer for refusjon. Vi kan derimot holde tilbake refusjon inntil vi har mottatt varene tilbake, eller til du har vist at du har returnert varene, avhengig av hva som kommer først.

Du må sende varene tilbake så fort som mulig, og innen 14 dager fra datoen du gir beskjed om returen. Fristen overholdes dersom du sender tilbake varene innen fristen på 14 dager. Vi dekker kostnadene ved retur.

Kunden skal dekke kostnader ved eventuelle skader på varen som følge av annen håndtering enn det som er nødvendig for å undersøke/fastslå produktets art og tilstand. Også dersom et forseglet produkt har blitt åpnet, for eksempel mat, elektronikk, CD eller tilsvarende.

Angrerett utløper tidlig i følgende tilfeller: Ved levering av forseglede varer, som av helsemessige eller hygieniske årsaker ikke er egnet til å bli returnert, og hvor forseglingen er brutt etter levering.

Returskjema: Sendes til Nordic Outdoor & Sports Group AS, Lysaker torg 5 1366 Lysaker Norge eller via vår chat som du finner nede til høyre.

  • Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker å gjøre returretten gjeldende i forbindelse med min/vår (*) kjøpsavtale om følgende varer (*) /levering av følgende varer (*)
  • Bestilt den (*) /mottatt den (*)
  • Kundens navn
  • Kundens adresse
  • Kundens underskrift (kun hvis formularens innhold sendes på papir)
  • Dato

8. Lagring av informasjon og data

Vi lagrer din bestillingsinformasjon og sender den sammen med våre vilkår og betingelser på e-post. Du kan til enhver tid lese om våre vilkår og betingelser her

9. Klager

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har flere spørsmål via chatten vår, som du finner nede til høyre.

10. Språket på kontrakten

Kontrakten er skrevet på norsk.

Januar 2024

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny