Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Addnature/CAMPZ er stolt av å presentere Nordic Outdoor Blogger Awards 2017!

Hvilken blogg inspirerer deg til å løpe deg en tur utendørs så snart du har lest det siste innlegget? Hvilke bilder får deg til å drømme om endeløse eventyr ute i det fri? Vi søker nå etter den beste Outdoor-bloggen i hele Norden!

Se de nominerte nedenfor og stem på din favoritt!

1 Stem

Stem på din favoritt outdoorblogg. De 3 bloggene med flest stemmer vil bli belønnet

2 Norsk finale

Den bloggen med flest lesere i hver av de nordiske landene går videre til finalerunden

3 Nordisk finale

I finalen velger Haglöfs vinneren som krones med tittelen "Nordic Outdoor Blogger 2017"

Badge for outdooraward nordic 1st place

Du kan delta som blogger eller blogg-leser!

Her er hva du må gjøre:
 • Hent badge og legg det til på bloggen din
 • Få dine lesere til å stemme på deg på award-siden
 • Spre budskapet
Premier for bloggere: Top 3-blogger i hvert land vinner:
 1. 1 jakke fra Haglöfs til en værdi af 250 €, og går videre til finalen
 2. 1 gavekort til Addnature.no til en værdi af 1.500 NOK
 3. 1 gavekort til Addnature.no til en værdi af 1.000 NOK
Top 3 vil hver motta et badge

Skriver du blogg? Om friluftsliv og eventyr? Vel, da kan du delta ved å bli med i konkurransen!

Stem på din favoritt blogger

Nedenfor finner du de nominerte bloggerne i Norge. Ta en titt og stem med kun et klikk på den du mener skal vinne.

Vinn et gavekort

Hvis du ønsker å delta i vår leserkonkurranse, skriv inn epostadressen din under avstemningsfeltet og begrunn kort (maksimalt 50 ord) hvorfor du fortjener å vinne 1 av 5 gavekort med en verdi på 200 kr.

Leser du en eller flere friluftsblogger? Stem på den du liker aller best!

Nordic Outdoor Blog Awards 2017 er delt inn i 2 runder

1. Best i Norge - Semifinale

Den første runden finner sted i hver av de nordiske landene – Finland, Sverige, Danmark og Norge – der lesere i hvert land kan stemme på sin favoritt blant de nominerte Outdoor-bloggene. Bloggen som får flest stemmer i hvert land går videre til finalen.   Vinner annonseres:   05/12-2017

2. Best i Norden – Finale

Runde 1 vil gi oss et set med 4 vinnere, en fra hvert av de nordiske landene - en norsk, svensk, dansk og finsk vinner. Disse går videre til finalen. Vinneren velges ut av et team av Outdoor-eksperter fra Haglöfs og vil bli kåret til ”The Best Nordic Outdoor Blogger 2017”   Vinner annonseres:   Uke 50

Her er de nominerte!

Hvis du ønsker å delta i vår leserkonkurranse, skriv inn epostadressen din under avstemningsfeltet og begrunn hvorfor du fortjener å vinne en av 5 gavekort av 200 kr. med maksimum 50 ord.

Isak's Friluftsblogg

1. plass


60,94%


annepaatur

2. plass


16,69%


Tursiden

3. plass


13,13%


Nominering: 13/11-2017 - 19/11-2017

Avstemning: 20/11-2017 - 03/12-2017 Nasjonale topp 3 annonseres: 05/12-2017
Vilkår og betingelser Internetstores GmbH (heretter kalt Internetstores), er arrangøren av “Nordic Blogger Awards 2017” via websiden: https://www.addnature.no/info/nordic-outdoor-blogger-award-2017/. (heretter kalt “Website”). Både deltagelse og resultater for konkurransen er underlagt følgende betingelser. Ved deltagelse i konkurransen, erkjenner alle deltagere å være bundet av følgende vilkår og betingelser: § 1 Registrering For å registrere, taster deltageren inn deres blogg-URL og kontaktopplysninger på konkurransens hjemmeside i henhold til betingelsene beskrevet § 2. For å kontakte deltagere trenger Internetstores deltagerens navn og epost-adresse. Deltageren er ansvarlig for å registrere korrekte opplysninger på hjemmesiden. Ved å melde seg på konkurransen, erkjenner deltageren at dersom vedkommende vinner, at innholdet som ble postet i forbindelse med konkurransen samt deltagerens navn og bilde, kan publiseres på https://www.addnature.no/info/nordic-outdoor-blogger-award-2017/, på alle Internetstores domener, Facebook eller instagram.  § 2 Konkurranse
 1. Konkurransen løper fra 20/11-2017 til 03/12-2017.
 2. Deltagelse er gratis, og deltagere er ikke forpliktet til å foreta kjøp for å delta.
 3. Ved å melde bloggen på konkurransen, aksepterer man samtidig konkurransens betingelser og vilkår.
 4. For å oppnå muligheten til å vinne er deltagerne forpliktet til å fylle ut alle felter på stemmesiden, akseptere vilkår og betingelser og klikke på ”vote now”: https://www.addnature.no/info/nordic-outdoor-blogger-award-2017/.
 5. For å vinne Nordic blogger-prisen skal de nominerte sørge for så mange stemmer som mulig, da prisen gis til den nominerte med flest mottatte stemmer. De nominerte bør bruke HTML-knappen ”Vote for me” for å oppfordre sine lesere til å stemme på seg.
  § 3 Deltagere og utvisning fra konkurransen
 1. Deltagelse gjennom automatisert innmelding eller enhver form for konkurranseklubb er ikke tillatt. Det samme gjelder falske innmeldinger, om dette er blitt gjort med vilje.
 
 1. Internetstores forbeholder seg retten til å diskvalifisere enhver deltager som overtreder disse betingelser og vilkår. I så fall vil den påmeldte deltageren ikke være kvalifisert til å vinne.
 
 1. Deltagere som benytter seg av uautoriserte eller villedende midler for å manipulere systemet for å oppnå en konkurransemessig fordel, vil også bli ekskludert fra konkurransen. Skulle dette gjelde vinneren, vil vedkommende miste retten til prisen, og den vil om nødvendig tilbakekreves.
§ 4 Premie and Vinnere
 1. Individer som har nettsider som er blitt nominert, kan vinne premier som inkluderer følgende:
 2. Vinneren av avstemningen vil bli informert den 05/12-2017.
 3. Den samlede Nordic Blog Award—vinneren vil bli kåret av en jury og ut fra samlet antall stemmer. Vinneren vil bli kontaktet per e-post senest to dager etter kåringen.
 4. Enhver deltagers berettigelse til en premie frafaller i det tilfellet at distribusjonen av premien umuliggjøres, enten fordi overlevering av premien eller meddelelse om den respektive vinneren mislykkes, og ikke kan gjennomføres innen 5 dager. Hvis vinneren bes om å svare og ikke gjør dette innen 5 dager, mister vinneren retten til premien, og en ny vinner vil bli valgt. Deltagerne er forpliktet til å sende inn korrekt kontaktinformasjon.
 5. Premier kan kun innløses av vinneren og kan ikke overføres til en annen person. Kontant utbetaling av premie er ikke mulig. Gavekort kan ikke kombineres med andre gavekort eller rabatter, og kan kun innløses én gang. Avvisning av premien eller betingelser og vilkår betyr at premien tilbakeholdes.
§ 5 Avlysning av konkurransen Internetstores forbeholder seg retten til å avlyse eller avslutte konkurransen til enhver tid og uten nærmere varsel. Internetstores forbeholder seg særlig retten til å avlyse konkurransen dersom det oppstår tekniske problemer (f.eks. datavirus, manipulasjon eller feil med software/hardware), eller om konkurransen, grunnet juridiske årsaker, ikke kan gjennomføres. Hvis en deltager er årsak til avlysning eller stenging av konkurransen, kan Internetstores kreve erstatning for skader. § 6 Databeskyttelse
 1. Ved å delta i konkurransen, aksepterer deltageren at deres personlige opplysninger oppbevares av Internetstores og benyttes ved gjennomføringen av denne konkurransen. Deltagerne er villig til å gi Internetstores enhver form for informasjon som er nødvendig for organiseringen av konkurransen.
 2. Deltagernes personlige opplysninger blir kun benyttet ved deltagelse i konkurransen i henhold til § 1 i denne Vilkår og betingelser og i henhold til gjeldende lovgivning. Internetstores har rett til å videresende personlige opplysninger for å muliggjøre overlevering av premier. Informasjon gis ikke til en tredjepart som ikke er involvert i gjennomføringen eller organiseringen av konkurransen. Unntaket til denne regelen er opplysninger som, om nødvendig, gis til myndighetene i overensstemmelse med lovmessige forpliktelser.
 3. Ved forespørsel, vil Internetstores informere deltagerne om hvilke personlige opplysninger Internetstores oppbevarer under konkurransen og vil, om begjæret, forbedre, fullføre eller slette disse opplysningene. I så tilfelle, holder det med en skriftlig henvendelse. Send denne henvendelsen til internetstores GmbH, Oranienburger Str. 66, 10117 Berlin, Tyskland eller emilie.lokken [@] internetstores.com / camilla.vestergaard [@] internetstores.com
§ 8 Annet
 1. Internetstores handler i overensstemmelse med relevante lovmessige vilkår og betingelser for konkurranser.
 2. Potensielle krav om innløsing av premier kan ikke håndheves.
 3. Deltagere som ønsker å sende inn en klage i forbindelse med konkurransen kan sende den inn her: internetstores GmbH, Oranienburger Str. 66, 10117 Berlin, Tyskland eller emilie.lokken [@] internetstores.com / camilla.vestergaard [@] internetstores.com
Addnature er en av Norges ledende nettbutikker med outdoor og friluftslivsartikler. Vi tilbyr et stort sortiment med alt du behøver til camping, klatring, skisport, fotturer, sykling og generelle utendørsaktiviteter. Uansett hva som interesserer deg, sørger vi for at du finner akkurat det du leter etter i våre butikker. Har du spørsmål, kommentarer eller annen input? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss per e-post på: emilie.lokken [@] internetstores.com eller camilla.vestergaard [@] internetstores.com

Addnature er en friluftsbutikk på nett med alt av klær og utstyr innen sport og aktivitet utendørs. På addnature.no finner du den perfekte julegaven til villmarksmannen i familien, til de nysgjerrige barna som liker å stå på ski, ake og leke i snøen, til den spreke tanten og til mamma som elsker yoga!

Når kulda setter inn er det gøy med noe godt, varmt og nytt! Et par votter, en lue, et skjerf og en ordentlig varm vinterjakke, er alle flotte gaver til familie eller venner. Kanskje er din familie, eller vennegjeng, over gjennomsnittet friluftsinteressert og nye skistaver, en sovepose i dun, en skikkelig sterk hodelykt eller en flunkende ny tursekk, perfekt å legge under årets juletre.

Sjekk ut våre fantastiske julegavetips og bli inspirert – alt kan gjøres med et pledd og en varm kopp kakao i sofakroken!

Sosiale Medier

Copyright © Addnature – All rights reserved