Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Majpartaj Salg - kun en begrenset periode

Y by Nordisk

0 Produkter
search.category.products.soldout

Fra hjemmelaget til verdensledende

Det tyske firmaet Yeti har en fascinerende historie. Det hele begynte i 1983, da grunnleggeren skulle på fjelltur i Romania. Han fant ikke soveposer som var varme nok hjemme i Øst-Tyskland, og ektefellen hans bestemte seg for å lage en selv på kjøkkenet. Deretter var det en lang og vanskelig vei, før produktene til slutt fant veien ut i verden etter murens fall.

Motstand og suksess

Soveposen som ble laget for fjellturen var så effektiv at de fortsatte produksjonen. De politiske forholdene i det gamle Øst-Tyskland gjorde imidlertid at de ikke fikk lisens til å drive virksomheten. Produksjonen og salget av soveposer og jakker foregikk derfor i det skjulte frem til murens fall i 1989. Etter at Tyskland ble forent ble Yeti lansert for det åpne markedet. Produktene deres ble favoritter blant deltagere på ekspedisjoner og turer i ekstreme forhold. Navnet på firmaet ble tatt fra legendene om de såkalte yetiene fra Himalaya. Dette er fabeldyr som overlever de kalde forholdene ved hjelp av en tykk pels.Yeti Passion Five Tar du en titt på produktene fra Yeti er det ingen tvil om at navnet passer. Siden oppstarten har selskapet holdt fast ved tradisjonene. Fortsatt blir soveposene produsert for hånd på fabrikken i Tyskland. De legger stor vekt på å levere produkter med gjennomført kvalitet, slik at kundene skal stole på at produktene holder det de lover under ekstreme forhold.

Produkter som holder deg varm

Yeti har bevart sitt opprinnelige fokus, og produserer fortsatt klær og soveposer som holder deg varm. I sortimentet deres finner du produkter for de aller kaldeste turene, i tillegg til utstyr som passer når det er litt varmere i været. Isolasjonen i jakkene og soveposene fra Yeti kommer fra gåsedun av typen Crystal Down. Dette er dun med av en spesiell høy kvalitet som kommer fra utvalgte produsenter i Polen og Tyskland. Ved å bruke ekte dun blir produktene lette og komprimerbare. Samtidig holder dun eksepsjonelt godt på varmen, og kan brukes under de mest krevende forholdene. Vi i Addnature vil at du skal komme deg ut i naturen hele året gjennom. Om vinteren i Norge kan en boblejakke med gåsedun holde deg varm, selv på de aller kaldeste turene. Når du har kommet frem og slått leir under stjernene er det ingenting som er bedre enn å krype ned i en sovepose som holder på varmen. Soveposene som Yeti tilbyr gir deg muligheten til å sove utendørs selv på de kaldeste nettene.