Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Völkl

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Völkl Secret 92 Ski Dame Svart
Völkl Secret 92 Ski Dame Svart Svart
Völkl
Secret 92 Ski Dame Svart
Veil. pris 7 059 kr 4 569 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 170cm
- 35 %
Völkl Secret 102 Ski Dame Svart
Völkl Secret 102 Ski Dame Svart Svart
Völkl
Secret 102 Ski Dame Svart
Veil. pris 7 529 kr 4 899 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 163cm
- 34 %

Innovasjon og kvalitet for møtet med snøen

Ikke langt fra Alpene produserer Völkl ski for alle sider av vintersport, og et bredt utvalg av utstyr for dette. Völkl kombinerer tradisjon for kvalitet med innovasjon og forståelse for skisportens ulike fasetter i en uslåelig kombinasjon for sine kunder. Her hos oss i Addnature finner du et utvalg av deres produkter, så ta del i ledende skiglede med oss!

Alpin glede fra Tyskland

Designet og produsert i syd av Tyskland, der Völkl har holdt til fra starten, og siden 1923 produsert ski for alpinentusiasten. Navnet får selskapet fra Georg Völkl som startet opp en bedrift for å bygge hestedragne kjerrer. Sønnen hans, Franz, tok det et steg videre til å bygge båter, og i 1923, ski. Dette produserer de den dag i dag, og de har etablert seg tungt innen området.

For fart eller turen

Ved å kombinere erfaringen og nyskapende materialer har Völkl slått seg inn på å hjelpe den skiglade å ta utfordringer på strak arm. Være seg for å komme raskest ned bakken eller nyte av puddersnøen i offpiste – Völkl har de smarte løsningene som gjør det hele litt lettere og tryggere. Noen eksempler er deres Smart Skinclip. Dette systemet lar deg som er på topptur dra fellen av begge veier, både fra fram- og baktipp. Eller kombinasjonen av tre, titanium og glassfiber i flere av skimodellene. Dette sørger for holdbarhet, og med titanium er skien stivere og kraftoverføringen er på topp ved høy fart. Og sist, UVO.3D som demper og minimerer forstyrrende vibrasjoner i skiene. Dette er bare noen få eksempler på merkets konstante jakt på nyskapende og hjelpsomme sider ved skiene sine. Og alt dette får du med en tanke på omgivelsene. For Völkl vil ikke bare produsere de beste skiene, de ønsker også å ta vare på naturen som skiene skal hjelpe oss å nyte. Flere av skiene er nå produsert i resirkulert materiale som både er ansvarlig, og naturvennlig produksjon. Det er mye godt å si om Völkl, opplev det selv med ditt nye skipar!