Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Millet

3 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS

Skostørrelse

  • 42

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Rød
  • Turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Millet Cloud Peak Singlet Dame turkis
Millet Cloud Peak Singlet Dame turkis turkis
Millet
Cloud Peak Singlet Dame turkis
Veil. pris 369 kr 139 kr
  • Versjoner: XS
- 62 %
UTSALG
Millet Light Rush Sko Dame Grå/Grønn
Millet Light Rush Sko Dame Grå/Grønn Grå/Grønn
Millet
Light Rush Sko Dame Grå/Grønn
Veil. pris 1 499 kr 539 kr
  • Versjoner: EU 42
- 64 %
UTSALG
Millet Cloud Peak Kortermet skjorte Dame rød
Millet Cloud Peak Kortermet skjorte Dame rød rød
Millet
Cloud Peak Kortermet skjorte Dame rød
Veil. pris 469 kr 199 kr
  • Versjoner: XS
- 57 %
UTSALG

Beskytt deg mot kulden

Historien bak det vi driver med, er kanskje noe av det mest interessante når vi ser på hvor vi har endt opp. Det er litt derfor vi liker å ta med litt av historien bak merkene her på Addnature. Noen merker er gamle og tradisjonsrike, mens andre er unge og innovative. Men det som også er interessant er at alle kombinasjoner av de tingene er mulige. Når det kommer til Millet, er historien lenger enn de aller fleste merker, med grunnleggelse i 1921 og en kontinuerlig vekst helt siden da. Millet var for eksempel et av de første merkene som forsterket ryggsekker og handlevesker med ramme, noe som også raskt skaffet dem berømmelse på 30-tallet. Og historien slutter ikke der. Millet jakke

Større, høyere, bedre

Merket som ble startet opp med et ektepar som laget kanvassekker sammen, ble raskt til noe mye mer. Talentene til både grunnleggerne og de nye rekruttene kom raskt til nytte, og produktsortimentet beveget seg raskt over i det som vi kanskje kjenner best til fra dem i dag – utstyr og bekledning til alle som har en forkjærlighet for fjellet og det som fjellet kan by på. Da holder det kanskje ikke med en enkel sekk i kanvas lenger. Innovasjon og teknologi har sørget for at Millet har holdt seg helt på toppen innen høyfjellsutstyr og jakker, sekker, bukser og tilbehør som er laget spesielt for dem som beveger seg i de mindre komfortable omgivelsene på kloden vår, enten det er på polekspedisjoner, fjellklatring eller bestigelse av de aller høyeste toppene. Allerede i 1950 hjalp Millet Louis Lachenal og Maurice Herzog opp på Annapurna, med Annapurna 50-ryggsekken. 50 år fremover i tid, i 2001, var Millet med da Marco Siffredi frikjørte ned fra Everest… det er ingen liten utfordring. Det fineste med Millet, er kanskje at det er så tilgjengelig. Merket har ikke glemt den spede begynnelsen, som er nettopp den typen begynnelse som alle store ting blir født fra. Så selv om du bare skal opp på Galdhøpiggen, eller til og med bare opp på den lille toppen du ser fra stuevinduet, er Millet klare med bekledning og utstyr som passer for deg. Og skulle du bestemme deg for å ta det hele et hakk videre, enda litt høyere, og enda litt høyere etter det, så trenger du ikke skifte ut alt utstyret. Millet passer like godt for amatøren som for de virkelig store navnene, og de virkelig høye toppene. Viktigheten av design og konstruksjon er noe som har drevet merket helt fra starten av, og den allsidigheten som utstyret fra Millet viser, gjør at du kan bruke det i årevis, på all slags ekspedisjoner og eventyr.

Opp og ut, med Addnature

Hvis det er noe som er bedre enn å komme seg opp av sofaen og ut i naturen, så har ikke vi funnet det ennå, det er sikkert og visst. På addnature.no finner du alt du trenger til små og store eventyr i det fri, og med en av Norges største nettbutikker for friluftsentusiasten, vedder vi på at du ikke kommer til å gjøre annet enn å glise når du ser hva vi har til deg. Enten du skal til verdens ende eller bare opp i skogen med bikkjene, har Millet og Addnature det du trenger for å komme deg akkurat dit du vil. Sjekk ut jakkene, buksene og utstyret som holder deg varm og tørr i alle slags temperaturer og føreforhold her hos oss, velg dine favoritter og kjøp hos oss. Enkelt, raskt og trygt, på ett sted. Hvis du har lyst på prisvinnende, tradisjonsrikt og velprøvd utstyr når du skal ut av døren, så er Millet her for deg. Hver dag, hele dagen.