Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Mot nye topper
garmont-header
Garmont - Stay Wild
Garmont har vært motivert av en uendelig lidenskap for natur og eventyr siden det ble grunnlagt i 1964. Under mottoet #StayWild produserer det italienske merket sko av høy kvalitet for fjellklatring, fotturer og andre utendørsaktiviteter. Målet er å overskride grensene for hva som er mulig og styrke alle til å skape det ekstraordinære.

Garmont

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Garmont Outsole Freeride
Garmont Outsole Freeride
Garmont
Outsole Freeride
RRP 469 kr 389 kr
  • Versjoner: 285295305
- 17 %

Tursko av italiensk tradisjonshåndverk

I Garmonts sko forenes italiensk skomakertradisjoner med en uendelig lidenskap for eventyr og utendørsopplevelser. Garmont har som mål å skape sko som dekker alle slags behov for utendørsentusiaster, uansett om det er til fjellturer, fotturer, løping eller fritid. Alle skoene fra Garmont skal dessuten være av høy kvalitet, laget med førsteklasses materialer og det beste håndverket. Garmont sier selv at «man ikke trenger å være ekstraordinær for å oppnå ekstraordinære ting». De tilbyr eksepsjonelle sko som gir hvem som helst muligheten til å oppnå det eksepsjonelle – når og hvor som helst.

Robuste sko for ekstreme forhold

Garmont er en høyt anerkjent produsent av slitesterke og pålitelige fjellsko. Skoene deres skal tåle de mest ekstreme forhold. Ekstreme temperaturer, ulendt terreng, hyppig og langvarig bruk – Garmont-skoene er konstruert for å takle alt. Dette er grunnen til at Garmont blant annet har levert sko til USAs spesialstyrker. Selv i dag fortsetter de å jobbe med utviklingen av materialer og tekstiler som møter selv de mest ekstreme behov. Så når du kjøper en sko fra Garmont, kan du forvente svært en høy standard.

Tursko til alle slags formål

Hvis du er på jakt etter tekniske fjellsko av høy kvalitet, er Garmont et naturlig valg. Ta en titt i sortimentet vårt og finn den skoen som passer best til dine turbehov. Hvis du trenger en kraftig og robust fjellsko til fjell- eller isklatring, kan vi for eksempel anbefale et par alpine fjellstøvler. For å gjøre veien til klatrestedet til mer behagelig, kan vi dessuten anbefale et par anmarsjsko. Hvis du trenger en sko til lettere turer og trening, kan du ta en titt på utvalget av treningssko. Garmont har imidlertid mange andre sko å by på enn tekniske tur- og treningssko. Fritidsskoene er like fine som de er funksjonelle, og holder føttene varme og tørre i urbane miljø. Du finner alltid en sko fra Garmont som passer, om du så skal på en ekstremtur i fjellet eller bare en tur innom dagligvarebutikken. Vi sier uansett god tur!