Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Eureka!

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Eureka! Stony Pass Gulvbeskytter PE Svart
Eureka! Stony Pass Gulvbeskytter PE Svart Svart
Eureka!
Stony Pass Gulvbeskytter PE Svart
Veil. pris 369 kr 159 kr
- 56 %
UTSALG
Eureka! The Grand Telt teppe Grå
Eureka! The Grand Telt teppe Grå Grå
Eureka!
The Grand Telt teppe Grå
Veil. pris 1 129 kr 419 kr
- 62 %
UTSALG
Eureka! Habitat Telt teppe
Eureka! Habitat Telt teppe
Eureka!
Habitat Telt teppe
Veil. pris 1 219 kr 459 kr
- 62 %
UTSALG
Eureka! Northern Hill Telt teppe Grønn
Eureka! Northern Hill Telt teppe Grønn Grønn
Eureka!
Northern Hill Telt teppe Grønn
Veil. pris 1 499 kr 579 kr
- 61 %
UTSALG

En åpenbaring av et telt

Teltprodusenten Eureka! produserer telt som er lette å få med seg og enkle å sette opp. Om du kommer til å rope ut i ekstase kan vi ikke garantere, men dette er telt det er lett å like. Fra denne produsenten finner du alt fra små og lette telt, til store telt som passer når hele familien skal på tur sammen.

En reise i materialer

Selskapet ble startet opp i USA så langt tilbake som i 1895. Lenge var det større og tyngre telt som var hovedfokuset. På 1960-tallet var utendørs telting i sterk vekst i USA. Eureka! satset på lette telt med duk av bomull, og dette ble raskt en av selskapets bestselgere. De var også en av de første produsentene som utviklet telt i syntetiske materialer. Dette gjorde at de kunne produsere telt som var betydelig lettere, samtidig som de nye materialene beskyttet mye bedre mot vind og regn. Veksten i salget fortsatte på 70-tallet, drevet frem av økt interesse for natur og campingliv. I tillegg har Eureka! satset på samarbeid med mange ekspedisjoner som foregår under krevende forhold. Blant annet har teltene deres vært med på flere profilerte turer til noen av verdens høyeste fjell. 

Telt for alle turer

Vi i Addnature har som mål å hjelpe deg ut på tur i naturen ved å gi deg utstyret du trenger. Om du planlegger å overnatte i det fri er teltene fra Eureka! et godt valg. De har lette telt som passer bra å ha med i sekken eller sykkelvesken. Om dere er en stor gruppe som skal ut har de største teltene fra denne leverandøren plass til seks personer. De største teltene har i mange tilfeller et eget rom for oppbevaring av bagasje, og et annet der dere sover. I tillegg til hvor stort teltet skal være, bør du også tenke på hva slags forhold det skal brukes i. Ting som myggnetting kan bidra til å gjøre overnattingen adskillig mer behagelig. Forskjellige telt tåler også vind og vær i forskjellig grad.Eureka! Outside Inn Compact BTC RS Telt som er ment å brukes under krevende forhold har ofte en rund og lav profil, som gjør at det er vanskelig for vinden å få tak. I klassiske campingtelt er det på mange måter motsatt. Her er det høyere under taket, og ofte en innebygget markise over inngangen. Uansett hva slags type telt du bestemmer deg for vil du at det skal være enklest mulig å sette det opp. Da er det godt å vite at Eureka! legger stor vekt på at alle teltene deres skal være brukervennlige.