Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR
Camaro
Camaro er et Østerriskt firma som har produsert våtdrakter siden 1969, med tanken om å forlenge sesongen for vannaktiviteter. Deres varemerke har blitt synonymt med kvalitet og innovasjon.

Camaro

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Perfekt for aktivitet i vannet

Dette er et navn som vil være kjent for mange, og et kjent og kjært i tillegg. I dette tilfellet handler det ikke om den amerikanske bilen, men om favorittmerket til mange som driver med vannsport av alle slag. Camaro startet opp i 1969, og har blitt nærmest en legende innen alt som har med dykking, surfing, seiling, båtliv og alt som har med vann å gjøre. En spennende blanding av tradisjonelle verdier og en tørst etter innovasjon og fremskritt har gjort merket til en markedsleder i flere tiår allerede, og det ser ikke ut til endre seg det minste. Innovasjonene som Camaro har stått for har spredt seg raskt og blitt etterlignet av mange, men for de som virkelig vet hva de driver med, finnes det ingen over og ingen ved siden. Camaro våtdrakter

Ta deg vann over hodet

Vannet er din venn med det rette utstyret. Vi mennesker er kanskje laget best for å bevege oss på land, men det finnes skarer av oss som kanskje skulle ønske at vi hadde gjeller i stedet for lunger, og enda mer svømmehud mellom fingre og tær… det har Camaro tatt til etterretning, og sammen med både utøvere og entusiaster, profesjonelle og amatører, har de brukt årevis på å utvikle noen av de beste produktene for alle som liker seg like godt i vann som på land. Merket ser nærmest på det å komme med bedre og bedre produkter som en slags sportskonkurranse med seg selv – og kanskje litt med andre merker – slik at alle kan få det aller beste som teknologi og innovasjon kan stille opp med. Camaro slo gjennom med en kolleksjon av våtdrakter laget spesielt for bruk på vannski. Eller, rettere sagt til bruk på de som liker å stå på vannski. Som Camaro sier, så er det viktig å være nøyaktig. Frem til midten av 70-tallet så det nesten ut til at merket hadde tatt seg vann over hodet, og ikke på den gode måten, men det var tiåret da det meste snudde. Med priser og utmerkelser på mange internasjonale messer og bransjeutstillinger, fikk Camaro luft under vingene og vann på mølla – vi legger ikke bånd på oss når det kommer til ordspillene her, akkurat som at Camaro ikke la bånd på seg da de satte seg som mål å virkelig ta verden med storm.
Østerrike er kjent for mye forskjellig, men akkurat som et par av nabolandene, er det kanskje kvalitet og håndverk som de fleste nevner når de skal si noe om produkter fra Østerrike. Camaro gikk fra å lage våtdrakter til vannskientusiaster, til å stille med en litt tøffere påstand ut på 2000-tallet, men «det finnes ikke en vannsport vi ikke har et svar på» - eller en drakt til, med andre ord. Med et meget nært forhold til de proffe utøverne de sponser, og et ønske om at alle deres kunder skal bli livslange kunder, har Camaro klart det de ville – ta verden med storm, og holde hastigheten oppe. Det er sånn man drar fra konkurrentene.

Vårt samarbeid

Å skape treningsglede, friluftsglede og ikke minst mer utbytte fra trening og idrett er noen av målene til Addnature, og det er også litt av grunnen til at du finner alt det beste fra Camaro her i nettbutikken vår. Det skal ikke være vanskelig å komme seg opp av sofaen og ut av døren – det skal være noe man gleder seg til. Dermed har vi gjort det både enkelt og raskt å finne det utstyret som du trenger, enten du driver med dykking eller vannski, padling eller surfing – Camaro har det du trenger, og hvis du klarer å velge dine favoritter, sender vi på Addnature dem rett hjem til deg!