Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Boreal

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Boreal – utstyr og sko til friluftsliv

Boreal er merket som leverer sko og utstyr til klatring og friluftsliv, noe en rekke mennesker verden over setter umåtelig pris på. Med riktig utstyr av høy kvalitet har du ikke bare muligheten til å nyte fantastiske naturopplevelser i fulle drag, men også å prestere bedre enn du trodde du kunne.

Utstyr til utfordrende aktiviteter

Boreal sine produkter er beregnet til utendørsaktiviteter som krever litt ekstra utfordringer og utstyr. Blant annet fjellturer, klatring og vandring. Med sin utrettelige pasjon for villmark og friluftsliv, har Boreal utviklet klatresko, fjellsko, gamasjer og klatrevesker som varer over tid. Om du er en ihuga klatrer kjenner du nok til Boreal allerede. Med sko av det mykeste lær og solide såler får du et sikkert grep mot fjellsiden samtidig som du opplever maksimal bevegelsesfrihet.
Klatreryggsekkene fra Boreal er svært funksjonelle og et must når du er oppe i veggen eller fjellsiden. Med god ryggpolstring har du full komfort. En stor hovedlomme rommer alle eiendelene dine, og en kompresjonsstropper sørger for at sekken sitter som den skal. Det finnes også en sittematte inne i sekken. Skulderstroppene er ergonomiske og polstrede, og gnager derfor ikke.
Boreal produserer klær og utstyr til all slags vær. Det er slettes ikke sikkert at solen titter frem når man nyter naturen, og det har menneskene bak Boreal tatt høyde for. Riktig bekledning er alfa og omega når man er på tur eller holder på med favorittaktiveten sin. Man bør sørge for at man har klær som er beregnet på både temperaturforandringer og terreng.

Klatresko til all slags vær

Klatreskoene til Boreal er vanntette og sørger for at du holder varmen så vel som grepet på underlaget. Kommer man opp i høyden vil det alltid være kaldt, så uansett hvor varmt det er på startposten kan det være godt å ha et par klatresko som isolerer.
Tidligere brukte fjellklatrere sko med tunge såler og metallknotter for å holde grepet i veggen. I etterkrigstidens Storbritannia begynte man å ta i bruk canvas-sko med gummisåler, og i blant ble det brukt ullsokker for ordentlig godt grep. Det ble stadig mer populært med klatresko med mykere gummisåler på 60- og 70-tallet, men det var først i 1982 at man så en liten revolusjon for klatreskoen. Boreal lanserte da klatreskoen i "Firé"-stil med en helt unik klebrig gummisåle som ingen hadde sett før. Klatreskoen som vi kjenner den i dag var et faktum.
For å holde klatreskoene dine vedlike er det viktig at du pleier dem riktig. Boreal har utviklet en rekke produkter som passer utmerket til dette. Klatreskoene er nok det fottøyet som utsettes for mest slitasje som riper. For å beholde den vanntette membranen kommer du langt med jevnlig rengjøring og impregnering.

En god klatreryggsekk – et must

Ryggsekkene fra Boreal har en indre ramme som gjør dem svært gode å klatre med. De er mye mer polstret enn "vanlige" ryggsekker, og er derfor svært komfortabel for både klatrere og fjellvandrere. Ryggsekkene er også vanntette, så her er dårlig vær ingen hindring. Klimaet i nord er uforutsigbart, og plutselig høljer det ned. Med Boreal er du i det minste godt forberedt, og en regnskur oppleves kanskje mer overkommelig.

Fakta om Boreal:

  • www.e-boreal.com
  • hovedkvarter Vilenna i Spania
Om du er som oss, og er interessert i friluftsliv og natur, er dette butikken for deg. Vi har spesialisert oss på produkter som er beregnet for aktive friluftentusiaster og fjellgeiter. Dårlig eller utslitt utstyr kan dessverre ødelegge en god turopplevelse. Hos oss holder du deg oppdatert – enten det gjelder fjellsko, løpesko, løpeklær, turklær, campingutstyr eller bæreutstyr. Turen blir så mye bedre når utstyret er i orden, både for store og små.