Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR
abs_header1
ABS - en ekstra beskyttelse ved et snøskred
The Avalanche Airbag kan være redningen om uhellet er ute og et snøskred går. De oppblåsbare airbagene gjør deg både lettere og større, og dermed minsker risikoen ved å bli dratt under snøen. Med korrekt montert aktiveringsenhet, er ABS sine skredsekker alltid klar til å brukes!

ABS

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Lilla

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
ABS s.LIGHT Compact zip-on 15l lilla
ABS s.LIGHT Compact zip-on 15l lilla lilla
ABS
s.LIGHT Compact zip-on 15l lilla
Veil. pris 1 255 kr 429 kr
- 65 %
UTSALG

Komplette lavineløsninger fra verdensledende produsent

ABS utvikler lavineryggsekker for offpiste-entusiaster, klatrere og snøscooterførere som trenger smarte og trygge funksjoner for god sikring ved snøskred. Viktigheten av å holde seg flytende oppå et eventuelt snøskred er udiskutabel, og dette er avgjørende for om du kommer fra et skred med livet i behold. Ta fjellet på alvor og invester i rå flyteinnretninger fra ABS. Deres airbags er skapt for de tøffeste utfordringene, med stor slitestyrke og pålitelighet i konstruksjonen. Riktig utstyr gir deg en smidighet som betyr alt dersom du først havner ille ut i snølandskapet. Med en lavineryggsekk er du godt rustet for fjellet, der sekundene teller når raset først er i gang.
ABS ryggsekk

Brand med høyteknisk profil

ABS – The Avalanche Airbag – betegner teknologien der to airbager holder deg som den letteste parten flytende oppå et snøskred i bevegelse. Det tyske prisvinnende firmaet ABS leverer avansert lavinesikkerhetsutstyr for proffene. De har fremstilt Airbag-ryggsekker siden tidlig på 80-tallet, og har lange merittlister innen fagfeltet. Deres baseenhet er fremstilt i supersterk og lett karbon, mens zip-on-ryggsekkdelen leveres i slitesterke materialer for ekstra soliditet. ABSs airbagryggsekker har blitt et prisvinnende og anerkjent tilbehør for mennesker som arbeider og rekreerer i områder med mye snø. De to delene kobles enkelt sammen for et sikkert opphold i snøen. Husk at ryggsekkdelen og patronen ikke kan tas med i flykabinen, de må sjekkes inn som farlig bagasje for en trygg overfart.

Profesjonell og brukervennlig lavinesikkerhet

En lavineryggsekk bør være et grunnleggende tilbehør for alle dine friluftseventyr i fjellet. Når snøen slipper og massene buldrer, bør utløsermekanismen være innstilt i riktig høyde for en intuitiv og rask betjening. Aktiverer du utløseren, fyller en påfyllbar gasspatron opp to separate såkalte twin bags fra sekken. Utløseren bør være plassert på riktig side, avhengig av om du er venstre- eller høyrehendt. Sekken må sitte godt og stødig mot kroppen. En tettsittende torsodel, skrittstropp og et solid og lett justerbart hoftebelte gir en optimal individuell tilpasning av sekken. Den er avhengig av en kroppsnær og presis passform for å gjøre nytten fullt ut. En komplett lavineryggsekk fra ABS bør også inneholde supplerende sikkerhetsutstyr. Du bør beregne plass til en spade, en kort teknisk øks, en sammenleggbar søkestang samt en skredsøker for å lokalisere andre med skredsøker. Et eget separat rom gir plass for tørre klær og et par skibriller eller GPS. Utvendige bærestropper gjør det lett å bære med seg skiene.
Havner du i rasutsatte områder, må du ta raske og gode beslutninger for deg og ditt følge dersom det verste skulle skje. Bruk den kunnskapen dere har opparbeidet dere gjennom tidligere erfaring i fjellet, slik at dere kan komme dere helskinnet ut av situasjonen. Husk diagonal lasting av ski og brett samt sideveis hjelmlasting for ikke å intervenere med airbagen i utløst form. Hold fokus på forholdene foran deg, beskytt hodet mot slag og svøm deg i sikkerhet oppå raset. Din sjanse for å bli reddet øker betraktelig dersom deler av deg fortsatt er synlig etter at snømassene har lagt seg.