Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt

8BPLUS

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
8BPLUS Stan krittbag
8BPLUS Stan krittbag Stan
8BPLUS
Stan krittbag
289 kr

8BPLUS’ unike karaktergalleri

Klatring er en utfordrende sport som krever mye konsentrasjon, utholdenhet og styrke. Men det betyr ikke at man ikke skal ha det gøy mens man klatrer! Ja, man skal utfordre seg selv og sin egen styrke, men man skal også utforske klatreveggen og utfolde sin egen kreativitet. Dette er noe 8BPLUS har tatt på alvor. Deres kalkposer er ulikt noe annet på markedet, ettersom de er utformet som morsomme, lodne karakterer med mye personlighet. La din egen personlighet og uttrykk bli en del av klatreutstyret ditt, og finn din tvillingsjel blant 8BPLUS sitt unike karaktergalleri. Er du mer som et blodtørstig udyr eller et søtt lite monster?

Flere kalkposer fra 8BPLUS

Den unike utformingen til 8BPLUS sine kalkposer er selvfølgelig et pluss, men alle posene har faktisk en viktig funksjon. For at klatrere – både buldrere, trad-klatrere og bigwall-klatrere – skal nå målene sine og klatre til topps, er det en stor fordel å ha med seg nok kalk. Kalken suger til seg svette og fuktighet, og gjør at fingrene ikke sklir av klatretakene. 8BPLUS sitt karaktergalleri består først og fremst av tradisjonelle kalkposer, men det inneholder også flere buldreposer. Disse er litt større, og har plass til all den kalken du skulle trenge til en lang buldreøkt. Med 8BPLUS sine kalk- og buldreposer kan du bruke mer tid i klatreveggen, uten å være redd for å miste taket – samtidig som du ser fantastisk ut!

Kalkprodukter til kalkposene

Når du har skaffet deg en kalkpose fra 8BPLUS må du selvfølgelig også ha noe å ha i dem. 8BPLUS tilbyr selvfølgelig også pulverkalk som er som skapt for de unike kalkposene. På Addnature finner du pulverkalk i ulike størrelser, slik at du kan kjøpe akkurat så mye kalk som du trenger. Noen klatrere foretrekker flytende kalk framfor pulver. Derfor kan Addnature også tilby tuber med flytende kalk fra 8BPLUS. Alle disse kalktypene kommer med det samme unike designet som kalkposene, med bilder av de elskverdige karakterene deres på pakningen. Ingen klatretur blir kjedelig med kalkposer og kalk fra 8BPLUS!