Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Skifeller

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Rett til topps, uten stress?

Skifeller er kanskje et mysterium for en del – overraskende mange har aldri hørt om dem, og enda mindre prøvd dem. Men, det skal vi sette en stopper for i dag. Du har nettopp funnet en gullgruve av skifeller som passer nettopp for deg, det er vi sikre på. For å si det kort, så er skifeller et hjelpemiddel for alle som liker toppturer, bratte bakker og utsikten fra de høyeste stedene. Skifellene festes på skiene – pass på at de festes i riktig retning – og sørger for at skiene ikke sklir bakover når vinkelen blir bratt. Du kommer deg fortsatt fremover, men du skal jobbe hardt for å komme deg i feil retning. Pomoca skifelle

Alltid oppover, med Addnature

Selv de mer obskure utstyrskategoriene er vår spesialitet her på Addnature. For mange er kanskje skifeller en selvfølge, og det burde de nok være hvis man liker å komme seg til topps der det ikke finnes heiser eller trekk, men mange har aldri satt sine ben i en racket, for å si det sånn, og har aldri hørt om dette geniale hjelpemiddelet. På addnature.no finner du alt som skal til for en vellykket fjell- og skitur, og vi har skifeller i mange former, farger og modeller. Hvis du ikke har prøvd en av disse tidligere, er det definitivt på tide å skaffe seg et par, før den neste toppturen med kompisene eller venninnene. Så hva venter du på? De er rett her hos addnature.no.

Slipp skiene fri, med skifeller

Det høres kanskje litt selvmotsigende ut, men det er nettopp det som skjer med en skifelle. Skifeller har faktisk vært i bruk i uminnelige tider, laget med dyreskinn. Selskinn, for eksempel, er nesten perfekt til bruk som skifeller. I dag har vi mer moderne metoder, men funksjonen er den samme – det er nesten som en hel gjeng med mothaker, som legger seg ned når du går fremover, men som reiser seg når skiene dine begynner å bevege seg bakover. Når du kommer til toppen, er det rett og slett bare å ta skifellene av, rulle dem sammen og putte i sekken eller i lomma, og sette fart nedover igjen. Eller, hvis du liker litt lavere hastigheter, er det bare å la skifellen være på. De bremser tross alt en del fremover også. Hos Addnature finner du skifeller som passer til alle slags toppturer – og nedturer, for den saks skyld, og vi sender deg alle de parene som du trenger, rett hjem til deg i posten. Velg modell og størrelse, så fikser vi resten for deg!