Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Black Friday - opptil 70%1 kun til 28.11

Skifeller

6 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Oransje
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
G3 Genuine Guide Gear Trimverktøy Svart
G3 Genuine Guide Gear Trimverktøy Svart Svart
G3 Genuine Guide Gear
Trimverktøy Svart
RRP 119 kr 89 kr
- 25 %
Black Deal
Åsnes X-Skin Nylon 58mm
Åsnes X-Skin Nylon 58mm
Åsnes
X-Skin Nylon 58mm
RRP 669 kr 489 kr
- 27 %
Black Deal
Åsnes X-Skin Nylon 45 mm Orange
Åsnes X-Skin Nylon 45 mm Orange Orange
Åsnes
X-Skin Nylon 45 mm Orange
619 kr
Åsnes X-Skin Mohair 30mm
Åsnes X-Skin Mohair 30mm
Åsnes
X-Skin Mohair 30mm
RRP 619 kr 399 kr
- 36 %
Black Deal
Åsnes Kortfell Spesial 45 mm NATO Orange
Åsnes Kortfell Spesial 45 mm NATO Orange Orange
Åsnes
Kortfell Spesial 45 mm NATO Orange
RRP 619 kr 479 kr
- 23 %
Black Deal
Black Diamond Glidelite Mix Kicker Skiskinn
Black Diamond Glidelite Mix Kicker Skiskinn
Black Diamond
Glidelite Mix Kicker Skiskinn
RRP 1 089 kr 659 kr
  • Versjoner: 95mm
- 39 %
Black Deal

Rett til topps, uten stress?

Skifeller er kanskje et mysterium for en del – overraskende mange har aldri hørt om dem, og enda mindre prøvd dem. Men, det skal vi sette en stopper for i dag. Du har nettopp funnet en gullgruve av skifeller som passer nettopp for deg, det er vi sikre på. For å si det kort, så er skifeller et hjelpemiddel for alle som liker toppturer, bratte bakker og utsikten fra de høyeste stedene. Skifellene festes på skiene – pass på at de festes i riktig retning – og sørger for at skiene ikke sklir bakover når vinkelen blir bratt. Du kommer deg fortsatt fremover, men du skal jobbe hardt for å komme deg i feil retning. Pomoca skifelle

Alltid oppover, med Addnature

Selv de mer obskure utstyrskategoriene er vår spesialitet her på Addnature. For mange er kanskje skifeller en selvfølge, og det burde de nok være hvis man liker å komme seg til topps der det ikke finnes heiser eller trekk, men mange har aldri satt sine ben i en racket, for å si det sånn, og har aldri hørt om dette geniale hjelpemiddelet. På addnature.no finner du alt som skal til for en vellykket fjell- og skitur, og vi har skifeller i mange former, farger og modeller. Hvis du ikke har prøvd en av disse tidligere, er det definitivt på tide å skaffe seg et par, før den neste toppturen med kompisene eller venninnene. Så hva venter du på? De er rett her hos addnature.no.

Slipp skiene fri, med skifeller

Det høres kanskje litt selvmotsigende ut, men det er nettopp det som skjer med en skifelle. Skifeller har faktisk vært i bruk i uminnelige tider, laget med dyreskinn. Selskinn, for eksempel, er nesten perfekt til bruk som skifeller. I dag har vi mer moderne metoder, men funksjonen er den samme – det er nesten som en hel gjeng med mothaker, som legger seg ned når du går fremover, men som reiser seg når skiene dine begynner å bevege seg bakover. Når du kommer til toppen, er det rett og slett bare å ta skifellene av, rulle dem sammen og putte i sekken eller i lomma, og sette fart nedover igjen. Eller, hvis du liker litt lavere hastigheter, er det bare å la skifellen være på. De bremser tross alt en del fremover også. Hos Addnature finner du skifeller som passer til alle slags toppturer – og nedturer, for den saks skyld, og vi sender deg alle de parene som du trenger, rett hjem til deg i posten. Velg modell og størrelse, så fikser vi resten for deg!