Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

VAUDE Navajo 500 Syn Sovepose Blå

ID: 390455

989 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

  • Left Zipper
  • Velg Design
    Left Zipper utsolgt på nett
Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.
GRATIS RETUR

Beskrivelse

VAUDE Navajo 500 Syn Sovepose Blå (baltic sea)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Sovepose eller varmt teppe? Mindre kutt, pustende, rektangulær formet 4-sesong syntetisk sovepose laget av miljøvennlige bluesign-sertifiserte materialer. Denne rektangulære soveposen lar deg enkelt koble to poser for å gi den optimale temperaturen du trenger. Sensofiber mikrofiberfyll reflekterer kroppsvarme, men overfører effektivt fuktighet fra kroppen og opprettholder et fantastisk behagelig soveklima. Som alle syntetiske fibre varmer Sensofiber selv når det er fuktig, tørker raskt, er lett å vedlikeholde og holder lenge. Navajo 900 er en liten, utendørs sovepose i liten størrelse for camping og hytteturer i varmere strøk.

Grønn form
Green Shape er din VAUDE-garanti for miljøvennlige produkter-laget av bærekraftige materialer, ressurssparende produksjon og rettferdig produksjon.

Bluesign-sertifikat
bluesign er verdens strengeste standard for miljø, forbruker- og arbeidsstyrke. Alle miljørelevante produksjonsaspekter blir vurdert og permanent optimalisert: materialer, energi, vann, vann og luftutslipp, støynivå, avfall, håndtering av farlige stoffer. Produkter laget av minst 90% av bluesign -sertifiserte materialer er merket som "bluesign -godkjent stoff""".

Eco Finish
VAUDE-produkter med Eco Finish har blitt vanntette på en miljøvennlig måte uten fluorkarboner (PFC). PFC er en del av en gruppe kjemiske forbindelser som brukes til å vanntette det ytre laget av mange utendørs produkter. De har blitt kritisert for å være ikke-biologisk nedbrytbare, bioakkumulerende og giftige, og mistenkes for å være helseskadelige. VAUDE har gitt en klar forpliktelse til å gi helt avkall på PFC.

Mamma
Klassisk, behagelig snitt med full glidelås - soveposen kan gjøres om til et flatt teppe. Benrommet som det rektangulære snittet gir kan også være en ulempe: mer luft må varmes opp inne i posen.

Sensofiber
Sensofiber er en spesiell mikrofiber som brukes til å reflektere kroppsvarmen til en sovende person. Sensofiber isolerer godt selv når den er våt, tørker raskt, er veldig langvarig, så vel som holdbar og lett å ta vare på.Fordeler: overfører fuktighet effektivt bort fra kroppen, tørker raskt og isolerer godt selv når den er våt.

Spesielle funksjoner

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED er en sertifisering for tekstilproduksjon som sikrer at det ikke er brukt farlige kjemikalier i produksjonsprosessen. Denne sertifiseringen bekrefter at en spesifikk del av et produkt oppfyller bluesigns høye standarder, for eksempel stoffet, fargestoffet eller et tilbehør.

PFC-fri impregnering

For å oppnå en vann-, smuss- og oljeavvisende effekt inneholder dette produktet ingen skadelige karbonforbindelser (som PFOS og PFOA).

I korte trekk

sesong
sesong
3-sesongs
Fylling
Fylling
Syntet
Sovepose
Sovepose
1.400,00 g
Egenskaper
Egenskaper
Tilkoblingsbar
Maksimal kroppslengde
Maksimal kroppslengde
190,00 cm
Komforttemperatur
Komforttemperatur
7

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Trekking, Sykkelferie, Tur, Trekking, Camping, Lange turer, Korte turer
Kjønn
Herre, Dame
Hovedinformasjon
sesong:
3-sesongs
Kategori:
Syntetisk sovepose
Form:
Teppe/ Rektangulær
Funksjoner
Egenskaper:
Tilkoblingsbar
Temperatur
Komforttemperatur:
7
Grensetemperature:
2,00 °C
Ekstremtemperatur:
-12,00 °C
Materiale
Ytterstoff:
Polyester 50D 300T Ripstop
Yttermateriale:
100 % Polyester
Indre materiale:
Polyester 50D 310T
Vattering:
100 % Polyester
Fylling:
Syntet
Detaljer fyllmateriale:
100 % polyester (polyester 3D fiber)
Spesielle egenskaper:
PFC-fri coating (Durable Water Repellent)
Vekt
Sovepose:
1.400,00 g
Fylling:
500,00 g
Dimensjon
Sovepose (L x B1 x B2):
220 x 80 x 80
Maksimal kroppslengde:
190,00 cm
Pakkestørrelse (L x B):
34 x 20
Bærekraftsstandard
Bærekraftsertifiseringer:
bluesign APPROVED
Modellår
2023
Artikkelnummer
390455
EAN
4052285112004

Video

Kundemeninger

4.3
4 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
2
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
VAUDE Navajo 500 Syn Sovepose Blå Blå
Denis
Super sovepose
Oversatt fra Tysk Til originalen
Han er veldig høy, lett å åpne og lukke og stor som et teppe. Jeg sov godt passe inn med min 1,83 og jeg gjør heller ikke veldig schmall. Spesielt er det benplass veldig bra fordi jeg ikke liker mumien soveposer abslout. Pack har alltid fungert veldig bra med posen, du kan trekke alt veldig tett for å spare plass i ryggsekken. Gjorde det også kan vaske lett. Utelukkende temperaturområdet kan være bedre. Hvis du virkelig må du sove utenfor er 0-5 grader ute selv virkelig maksimal jeg vil anbefale alle for denne sovepose!
03.05.2017
VAUDE Navajo 500 Syn Sovepose Blå Blå
egbert
veldig bra
Oversatt fra Tysk Til originalen
veldig fornøyd
16.06.2016
VAUDE Navajo 500 Syn Sovepose Blå Blå
Denis Grzesik
Meget romslig sovepose
Oversatt fra Tysk Til originalen
Har testet sovepose og fant det veldig bra. Det er rikelig med benplass tilgjengelig, og jeg kan derfor fullstendig dekke på 1,83 m høyde. Han holder veldig varm uansett. Ved ekstreme områder kan jeg ikke si noe ennå, fordi det var utenfor ikke så kaldt her. Det som ikke er nevnt i produktbeskrivelsen er fremdeles et kompresjonspose inkludert. Den er veldig praktisk og finne den virkelige pluss punkt. Ganske liten krok: Når nær hektet fra tid til annen glidelåsen seg selv. Er ikke så tragisk det som faktisk er så i alle sove. Så samlet topp sovepose!
07.12.2015