Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
skulderveske_header
Praktisk for den som alltid er på farten
En skulderveske er for deg som ofte er på farten, men likevel bare trenger å ha med det mest nødvendige. Data, vannflaske, lommebok og nøkler. Og om du trenger å ha plass til mer, finnes det også litt mer romslige modeller.

Skuldervesker

5 Produkter
Filter
Nullstill

Bærekraftsertifiseringer

 • bluesign APPROVED 2
 • bluesign PRODUCT 1

Størrelse kategori

 • 15 - 30 l 1
 • <5 l 1
 • 5 - 14 l 3

Formål

 • Reise 3
 • Sportsmote 2
 • Urban Outdoor 3

Farge

 • Beige
 • Blå
 • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Mammut Täsch Pouch 1l Svart
Mammut Täsch Pouch 1l Svart Svart
Mammut
Täsch Pouch 1l Svart
Veil. pris 399 kr 359 kr
- 10 %
Mammut Xeron messenger bag 14l Svart
Mammut Xeron messenger bag 14l Svart Svart
Mammut
Xeron messenger bag 14l Svart
Veil. pris 799 kr 719 kr
- 10 %
Eagle Creek Stash Nakkepose Svart
Eagle Creek Stash Nakkepose Svart Svart
Eagle Creek
Stash Nakkepose Svart
279 kr
Eagle Creek Stash Nakkepose Blå
Eagle Creek Stash Nakkepose Blå Blå
Eagle Creek
Stash Nakkepose Blå
Veil. pris 279 kr 259 kr
Mammut Seon Tote Bag 15l Beige
Mammut Seon Tote Bag 15l Beige Beige
Mammut
Seon Tote Bag 15l Beige
Veil. pris 949 kr 869 kr

Stilig, smart og taktisk, på én gang

Det er klart at lommer strekker ofte ikke til, men hva skal du ha resten i når det fortsatt er mer som skal være med? Selv om skuldervesker kanskje ikke fungerer spesielt godt ute på polekspedisjon, så er dette det perfekte tilbehøret for nesten alt annet. Skuldervesker er blitt et definitivt motetilbehør, som ikke bare ser bra ut, men som er like praktisk som det er stilig – det er helt klart en god, taktisk avgjørelse å finne den perfekte modellen for deg. Timbuk2 skulderveske

Addnature er mer enn bare villmark

Byen kan være like mye jungel som selve jungelen, og de av oss som skal takle den fra dag til dag, trenger den hjelpen vi kan få. Med Addnature har du en partner, uansett hvilken jungel du skal gjennom. Her hos oss finner du en nettbutikk som er stappfull av alt du trenger for både innmark og utmark, for fjellet, vidder eller asfalten. Vi er en nettbutikk for frilufts- og treningsentusiaster som drives av en gjeng med nettopp sånne folk, så her finner du likesinnede når du trenger det. Hvis du har spørsmål, enten det er om skuldervesker eller noen av de tusenvis andre produktene vi har på lager, så er det bare å ta kontakt – vi hjelper mer enn gjerne.

Den riktige følgesvennen i hverdagen

Skuldervesker er ikke bare for damene – de aller fleste menn som er mye på farten vet at en god skulderveske kan være den perfekte følgesvennen, både til hverdag, ferie og fest. De kommer i nesten alle slags modeller som du kan tenke deg, fra den klassiske med én stropp, til de som kan gjøres om til tradisjonelle ryggsekker, til skuldervesker som kan gjøres om til sykkelvesker, for de som liker seg på to hjul. Mulighetene med skuldervesker er uendelige, og til og med når det kommer til utseendet, finnes det en lang rekke stiler, farger, materialer og uttrykk å velge mellom. Sterke farger, duse farger, med trykk eller uten – det er rett og slett bare fantasien og den personlige smaken din som setter grenser. Velg ut de nye skulderveskene dine her hos oss på Addnature, så fikser vi resten, og sender dem hjem til deg på bare noen dager. Noen av de aller største merkene innen friluftsutstyr har kommet med sine egne kolleksjoner med både vanlige ryggsekker og skuldervesker, så sjansene er store for at du til og med kan velge deg en modell fra favorittmerket ditt – ta en titt på utvalget vårt i dag du også. Det er vi sikre på at du ikke kommer til å angre på.