Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Trillekofferter

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

På to hjul i svingen

I bil er det kanskje ikke så lurt, men når det kommer til trillekofferter, har man nesten ikke noe valg. Mange har oppdaget fordelene med en skikkelig trillekoffert i forhold til å bare ha med seg en vanlig bag eller koffert, og de som reiser mye og til forskjellige destinasjoner, er kanskje hovedgruppen som kan dra nytte av disse hardføre hjelperne. Tiden da trillekofferter var kjedelige og kanskje litt gammelmodige er også over – i dag finnes det modeller og utgaver som passer for alle, fra voksne og reisevante, til backpackeren og reiseentusiasten, til de aller minste og de som har tenkt seg langt fra allfarvei. Eagle Creek trillekoffert

Trill deg frem med Addnature

Spar på energien til du kommer dit du vil, og ikke kast den bort på å drasse med deg tunge bager på skulderen eller på ryggen hvis du ikke absolutt er nødt. Med en skikkelig trillekoffert eller trillebag fra oss her på Addnature, kommer du deg gjennom flyplasser eller togstasjoner, busstasjoner og hva nå enn annet du er nødt til å forsere før du kommer deg dit du egentlig skal, lett som bare det. Her hos oss finner du ekte entusiaster, som elsker friluftslivet, trening, svømming, sykling og alt det andre, men vi vet også at av og til må man ferdes i den «siviliserte» verden. og komme oss over asfalt og betong før vi kan se naturen igjen. Med en trillekoffert fra utvalget vårt, har du den perfekte reisepartneren.

Alle slags former, alle slags farger, alle slags reiser

Ingen turer er like, og ingen turister er like heller. Det er kanskje noen som synes at det ikke er helt det rette ordet, men vi liker jo å dra på tur, ikke sant? Så … turentusiaster? Er det bedre? Uansett hva man liker å kalle seg, og uansett hvor man skal hen, så er en trillekoffert kanskje noe av det nyttigste som finnes. Du har kanskje tittet på duffel bags tidligere? Nå finnes det faktisk versjoner av dem med hjul, som gjør dem om til allsidige og funksjonelle kofferter for mange flere reiser enn tidligere. De kan holde på like mye av bagasjen din, og nå trenger du ikke tenke på vekten av det du pakker ned like mye, heller. Eller kanskje du bare trenger en liten versjon – hva med en pilotbag-størrelse med hjul? Trillekofferter kommer i mange slags former og versjoner, myke eller harde, små og store. Mange av de kjente merkene bak noe av det beste friluftsutstyret lager trillekofferter også – det er det nok ikke så mange som vet. Det betyr at du får de samme egenskapene og den samme kvaliteten som du forventer fra favorittmerket ditt, men i en litt annen form enn det du er vant til. De av oss som går mye tur, er kanskje vant til å bære tunge sekker på ryggen. De av oss som svømmer eller surfer, er ofte vant til duffel bags eller rett og slett vanlige bager – det som er helt sikkert, er at hvis du tester en trillekoffert, vil du også se lyset.
Hos Addnature finner du en masse forskjellige trillekofferter, for en masse forskjellige turer, behov, egenskaper og ikke minst fasonger. En trillekoffert er tross alt ikke en trillekoffert lenger – de er allsidige, stilige, hardføre og ser bra ut også. Hos addnature.no finner du alt som trengs til både lange og korte turer, store og små ekspedisjoner, og blant tusenvis av produkter med topp kvalitet, finner du selvsagt også de beste trillekoffertene vi kan spore opp. Hos oss shopper du enkelt, raskt og trygt på nett, hjemme fra din egen stue, og uansett hvor mange trillekofferter du synes du trenger, så kan vi sende dem rett hjem til deg! Det er ikke verst, om vi får si det selv.