Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
Mer klarsynt enn før
Et par svømmebriller kan velges på mange måter. Kanskje du vil ha et par du kjenner deg rask i? Eller kanskje du har en favorittmodell som har vært med deg siden du var liten? Om du vil gjøre et valg ut fra din disiplin og svømmingens forhold, har vi noen tips: Er det sol, kan du velge en speillinse som reduserer blendingen og lysstyrken, mens de transparente linsene passer bra på overskyet og grå dager. Under SwimRun eller Triathlon kan det være smart å kunne justere svømmebrillenes passform mens de sitter på. Mange linser er anti-imbehandlet og en del har et bredere synsfelt med bøyd linse.

Svømmebriller

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Komfort som lar deg prestere

Er du lei av svømmebriller som dugger på, sitter ukomfortabelt og kanskje til og med lekker eller knuser? Nå kan du senke skuldrene – Addnature er her for å hjelpe. Vi har et godt utvalg svømmebriller, og hos oss kan du finne deg et par som passer akkurat for deg og det du trenger –Raske svømmebriller fra Head på Addnature.no det være seg med Antifog-teknologi, perfekt passform eller uknusbare glass. Ikke la svømmebrillene dine være det som hindrer deg fra å prestere maks og sprenge nye grenser. Med teknologier og passformer som er skreddersydd for konkurranser, svømming både utendørs og innendørs og trening, kan du være sikker på at med et par svømmebriller fra Addnature med på laget er du utstyrt til maks prestasjon. Er du på utkikk etter et par som kan ta deg gjennom åpent vann, så har vi jammen det også.

Velg med din stil i fokus

Her hos oss har vi et godt utvalg svømmebriller, og ikke bare har de teknologi som passer for deg, du kan også velge et par som står i stil med resten av svømmeantrekket ditt. Enten du er på utkikk etter et par nøytrale briller som ikke skiller seg ut, eller et par med sprekere farger som bringer litt liv og noe mer spennende til svømmingen din, så kan du finne det her hos oss. Vi i Addnature vil at du skal finne det du er på utkikk etter, det være seg produkter med teknologi som fremmer dine unike prestasjoner, passformer som passer akkurat deg, eller produkter i farger og varianter som komplementerer din treningsestetikk. Uansett hva du er på utkikk etter vil vi være der og gi deg det du trenger, og heie på deg hele veien frem mens du knuser gamle rekorder, sprenger nye grenser og setter deg nye mål. Svømmebrillene dine skal heller ikke være det som hindrer deg fra å yte maks, og derfor vil vi være sikker på at du kan finne det paret som passer perfekt til deg hos oss. Så velg det paret som passer best for deg, og innta vannet – enten det er innendørs, utendørs eller ute i åpent vann.