Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 60% rabatt på klær og utstyr

Silva Hodelykter

7 Produkter
Filter
Nullstill

anvendelsesområde

  • Camping 4
  • Fjellsport 6
  • Hverdag 3

Antall LED-lys

Merker
Silva

  • BioLite 3
  • Black Diamond 36
  • Petzl 22
  • Silva 7

Farge

  • Grå

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
1 Valgte filtre:
Fjern alle filtre
1 Valgte filtre:
Merker
Silva
Fjern alle filtre
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Silva Explre 4 hodelykt Grå
Silva Explre 4 hodelykt Grå Grå
Silva
Explre 4 hodelykt Grå
RRP 479 kr 419 kr
- 13 %
Silva Trail Runner Free hodelykt Grå
Silva Trail Runner Free hodelykt Grå Grå
Silva
Trail Runner Free hodelykt Grå
RRP 859 kr 649 kr
- 24 %
Silva Scout 3XT hodelykt Grå
Silva Scout 3XT hodelykt Grå Grå
Silva
Scout 3XT hodelykt Grå
RRP 379 kr 289 kr
- 24 %
Silva Scout 3X hodelykt Grå
Silva Scout 3X hodelykt Grå Grå
Silva
Scout 3X hodelykt Grå
RRP 329 kr 299 kr
Silva Scout 3 hodelykt Grå
Silva Scout 3 hodelykt Grå Grå
Silva
Scout 3 hodelykt Grå
RRP 279 kr 209 kr
- 25 %
Silva Trail Runner hodelykt Grå
Silva Trail Runner hodelykt Grå Grå
Silva
Trail Runner hodelykt Grå
RRP 569 kr 429 kr
- 25 %
Silva Scout 2RC hodelykt Grå
Silva Scout 2RC hodelykt Grå Grå
Silva
Scout 2RC hodelykt Grå
RRP 589 kr 429 kr
- 27 %

Fra mørke skoger til lyse netter

Med oppfinnelsen av LED-lamper, bedre batterier og mer effektiv teknologi, har personlige lamper blitt eksponentielt bedre de siste årene, og Silva hodelykter kommer som bestilt for alle som liker å ferdes ute om natten, eller som av en eller annen grunn er nødt til det. Her hos oss konsentrerer vi oss mest om friluftsaktiviteter og moro som man velger selv å drive med, og vi ser ingen grunn til å avslutte selv om solen har gitt opp og lagt seg for dagen. Silva hodelykter kommer fra de svenske skogene, og er bygget for å tåle det aller meste, og fortsette å lyse i timesvis. Det er nyttig for alt fra turgåere til campere, skiløpere og brettkjørere, som heller vil bli i bakken enn å dra på afterski, eller for de som trenger å få lagt de ekstra kilometerne bak seg før teltet settes opp. Silva hodelykt

Livsviktig kvalitet fra Silva

I 1932, da dette merket ble startet opp, var ikke LED-lampen oppfunnet. De var ikke et glimt i noens øye heller, for å si det sånn. Det startet med verdens første væskefylte kompass, som både var mer driftssikkert og mer nøyaktig enn det som var mulig å få tak i frem til da, og den innovasjonsånden har drevet det svenske merket fremover i det som nærmer seg et århundre. Siden da har Silva laget utstyr og tilbehør for de som er ute i villmarken, og med de svenske skogene som «backdrop», har det ført til en rekke ting som passer perfekt for oss her hjemme i Norge også. En av de tingene er belysning, og Silva hodelykter kan være forskjellen mellom å stå i en bekmørk skog, og å ha nok lys til både å se hvor man er, hvor man skal, og hvordan man skal komme seg dit.

Lys i enden av tunnellen, med Addnature

Når vi tenker oss om, så er det nok kanskje best å ikke forville seg inn i tuneller. Med Silva hodelykter kommer du uansett til å se tunellen før den ser deg, så det trenger du kanskje ikke tenke så mye på, heller. Det vi vet, er at her hos oss på Addnature finner du folk som liker seg i skogen og naturen året rundt, og døgnet rundt for den saks skyld. Det vil si at vi vet hva slags utstyr som er nyttig, og hva vi burde ha i nettbutikken vår. Her finner du derfor Silva hodelykter, som er noe av det beste vi vet når det trengs litt ekstra lys etter at dagen er ferdig. Disse passer både for store og små, og selv om du bare skal ut en tur i mørket for å ta joggerunden, er dette utstyr som vi anbefaler. Se, bli sett, og kom deg helskinnet hjem igjen, sånn at du kan stå opp og gjøre det samme i morgen! Sjekk ut hva vi har til deg på addnature.no i dag, og få med deg en Silva hodelykt i handlekurven din også – den kommer til å bli en av de beste følgesvennene hvis du vandrer utendørs i høstmørket, eller vintermørket… eller om sommeren. Silva er med deg hele året.