Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR
Liggeunderlag
Therm-A-Rest – tar søvnen på alvor
To flyingeniører (som også var flittige backpackers) fikk en idé: «Hadde det ikke vært flott, hvis vi kunne gjøre det lettere å sove på bar mark ute i naturen?» Resten er historie – de to lagde deretter verdens første oppblåsbare liggeunderlag sammen. I dag er det få land i verden hvor Therm-a-Rest liggeunderlag ikke selges.

Therm-a-Rest

8 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Rød
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Therm-a-Rest Trail Lite Matte Regelmessig Grå
Therm-a-Rest Trail Lite Matte Regelmessig Grå Grå
Therm-a-Rest
Trail Lite Matte Regelmessig Grå
Veil. pris 1 209 kr 979 kr
- 19 %
UTSALG
Therm-a-Rest Z-Lite Matte regelmessig Grå
Therm-a-Rest Z-Lite Matte regelmessig Grå Grå
Therm-a-Rest
Z-Lite Matte regelmessig Grå
Veil. pris 659 kr 549 kr
- 16 %
UTSALG
Therm-a-Rest NeoAir Venture Matte Regelmessig Grønn
Therm-a-Rest NeoAir Venture Matte Regelmessig Grønn Grønn
Therm-a-Rest
NeoAir Venture Matte Regelmessig Grønn
Veil. pris 1 479 kr 1 139 kr
gratis frakt
- 22 %
UTSALG
Therm-a-Rest NeoAir UberLite Matte Vanlig bred Blå
Therm-a-Rest NeoAir UberLite Matte Vanlig bred Blå Blå
Therm-a-Rest
NeoAir UberLite Matte Vanlig bred Blå
Veil. pris 3 129 kr 2 019 kr
gratis frakt
- 35 %
UTSALG
Therm-a-Rest ProLite Plus Matte Regelmessig rød
Therm-a-Rest ProLite Plus Matte Regelmessig rød rød
Therm-a-Rest
ProLite Plus Matte Regelmessig rød
Veil. pris 1 589 kr 1 379 kr
gratis frakt
- 13 %
UTSALG
Therm-a-Rest NeoAir Topo Matte Vanlig bred Grå
Therm-a-Rest NeoAir Topo Matte Vanlig bred Grå Grå
Therm-a-Rest
NeoAir Topo Matte Vanlig bred Grå
Veil. pris 2 139 kr 1 719 kr
gratis frakt
- 19 %
UTSALG
Therm-a-Rest ProLite Apex Matte Regelmessig rød
Therm-a-Rest ProLite Apex Matte Regelmessig rød rød
Therm-a-Rest
ProLite Apex Matte Regelmessig rød
Veil. pris 2 089 kr 1 579 kr
gratis frakt
- 24 %
UTSALG
Therm-a-Rest Universal Couple Kit
Therm-a-Rest Universal Couple Kit
Therm-a-Rest
Universal Couple Kit
Veil. pris 199 kr 159 kr
- 20 %
UTSALG

Komfort i villmarken

Verdens første selvoppblåsende luftmadrass. Egen teknologi og en sterk motivasjon for å lage det beste utstyret for utendørsbruk har gjort Therm-a-Rest nærmest til et husholdningsnavn i USA, og i resten av verden, for den saks skyld. Lange dager ute i skogen eller oppe på fjellet krever mye energi, og uten skikkelig hvile, blir det desto hardere å både holde motet og tempoet oppe. Det var en av tingene som gjorde at Therm-a-Rest ble virkelighet på tidlig 70-tall. En rekke mer eller mindre heldige omstendigheter fikk et lite lag med designere og friluftseksperter til å komme sammen og resultatet av det samarbeidet har både levd videre og vokst seg større – til glede for utendørsentusiaster over hele verden. Therm-a-Rest liggeunderlag

Lange dager, lange netter

Det er ikke noe som dreper gleden med å være utendørs, raskere enn å få for lite hvile. John Burroughs, en av grunnleggerne bak Therm-a-Rest, har en enkel forklaring på hva som ligger bak kanskje det best kjente underlagsmerket i verden. – Vi ville rett og slett ha en bedre madrass. Verre enn det var det ikke, og jo enklere det er, jo bedre blir det ofte. Selv om selve konseptet var omtrent så enkelt som det kan få blitt, er ikke resultatet noe mindre enn teknologiske vidundre. Burroughs og resten av gjengen visste at en av de tingene som tapper mest glede ut av både korte og lange turer ute i det fri, er å få for lite hvile når man er der. Det spiller ikke så stor rolle om du bare er ute etter et godt sted å sitte på vei hjem fra en runde i lysløypa, eller om du skal sove ute i to uker og trenger det beste underlaget som markedet har å by på. Teknologien som ligger i bunnen av madrassene og underlagene fra Therm-a-Rest er unik, og fungerer like godt for både amatørene og proffene, om det virkelig finnes noe sånt som en utendørsproff.

Teknologien og deg

Teknologi fungerer ikke egentlig så bra på egen hånd. Den må gå hånd i hånd med behovene til menneskene som bruker den – hvis ikke blir det vi som jobber for teknologien, i stedet for motsatt. Det har vært utgangspunktet for Therm-a-Rest, der all teknologien de utvikler er fokusert på å gjøre funksjonen best mulig for brukeren. Med flere forskjellige egenutviklede patenter på bok, har Therm-a-Rest satt standarden gang på gang. Et par nevneverdige eksempler er ThermaCapture, som er et overflatebelegg som sender kroppsvarmen din tilbake til deg, og som dermed forhindrer at varmen din forsvinner ned i bakken eller underlaget, og hindrer at du våkner hutrende opp midt på natten – det er ingenting som er verre enn å våkne av at man er kald. Et annet er Triangular Core Matrix, der to lag med spesielt formet materiale isolerer og beskytter deg, og holder kulden ute samtidig som din egen varme holdes inne i soveposen. Med flere festesystemer som sikrer at du ikke triller av underlaget ditt, har Therm-a-Rest laget den absolutt komplette pakken for de som vil være utendørs, lenge.
Addnature, som du kanskje vet, er en av Norges beste friluftsbutikker. Det beste er kanskje at nettopp denne butikken, med mer utvalg enn de aller fleste, finnes rett hjemme i stuen din. Eller på kontoret. Eller kjøkkenet. Der du har PC-en din, kan du gå inn på addnature.no og finne akkurat det utstyret som du trenger til ekspedisjonen din, enten den er kort eller lang. Vi er klare til å sende deg alt det som du velger ut, og med Therm-a-Rest er vi sikre på at du kommer til å finne mange nye favoritter. Bare husk på at du faktisk må dra hjem en gang også – selv om noen av disse underlagene kanskje er enda mer komfortable enn din egen seng?