Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 60% rabatt på klær og utstyr

Speedos

0 Produkter
search.category.products.soldout

Klassisk og stilren svømmebekledning for dedikerte utøvere

Speedos for dedikerte konkurransesvømmere og fritidssvømmere med ambisjoner er selve bildet på strømlinjeformet finesse! Om du går for rene linjer og et kroppsnært snitt, er den klassiske speedobadebuksen et kjent begrep for badeglade strandløver, vannpolospillere og treningsatleter. Med sitt opphav i Australia er benevnelsen blitt et samlebegrep for alle typer slim cut briefs og hipsterbadebukser som reduserer motstand og optimaliserer deg i vannet. Nyt følelsen av å mestre elementene i en speedo som foretrekkes av racingproffene verden over
I vårt sortiment for badetøy har vi en rekke flotte speedomodeller for både dame og herre. Vi har robuste og ultralette briefs for trening, racing og fritid, og som tåler sol, klor og saltvann uten å miste farge og passform. Vi har flotte smale racing briefs med høy skjæring, og litt mer dekkende boxermodeller med fantastisk passform og atletisk design. Ultratynne og lette racing jammers i formsydd nylon- og lycrablanding for konkurransesvømming i sjø eller basseng, har god lengde nedover låret og gir den rette kompresjonsfølelsen i jakten på nye personlige rekorder. Med sine vannavstøtende evner og gode pusteegenskaper er dette bukser som er flotte for lange distanser og krevende forhold.
Våre hipster- og boxermodeller for dame i nylon og elastan har et høyere liv med en bred og god strikk, noe som gir et velkledd uttrykk du kan føle deg komfortabel med. Buksene sitter godt og passer for både strandvolleyball, surfing og andre sportslige vannaktiviteter.
HEAD speedos

Friksjonsminimaliserende teknologi

Den sensasjonelle fornemmelsen i dette friksjonsminimaliserende tøystykket booster psyken og bidrar til økte muligheter for å forbedre dine tider. Følelsen når startskuddet går og du dundrer inn i vannmassene, finner rytmen og kjenner kroppen fungere – da er det de små detaljene som avgjør om du holder farten og slår inn til mål som førstemann. Med riktig svømmebekledning kan du fokusere 100% på oppgaven i vannet, istedenfor å henge deg opp i utstyr som ikke fungerer. Våre speedos er av ypperste kvalitet, med godt spenn i stoffet og holdbare materialer som gir deg et plagg du kan ha tillit til i både basseng og åpen sjø. Det er et hurtigtørkende og elastisk lettvektsplagg, med fôret innside som gjør dem nontransparente i våt tilstand. Buksene er utstyrt med elastisk bånd eller strammesnor i livet for individuell tilpasning.

Riktig kledd for bassengtrening

I Frankrike er det lagt ned forbud mot å bære vide badebukser i basseng, av hygieniske årsaker. Sannsynligheten er stor for at de foretrekker bruk av stilrene speedos også ved ditt lokale kommunale badeanlegg. En vid og romslig badebukse vil lett kunne dra med seg mye uvelkomment inn i bassenget dersom den ikke er tilstrekkelig vasket etter siste tur på stranden.

Komfortabel badebekledning for småbarn

Praktiske bleiebukser for badeglade småbarn er ikke like aerodynamisk forankret som resten av vårt speedoutvalg, men de gjør sannelig nytten likevel. Med god padding og sikre og regulerbare strikker rundt både ben og mage sørger de for å holde elementer fra innside og utside godt separert, til det beste for alle i nærmeste omgivelser. Materialet er behandlet med solbeskyttende stoffer.