Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Majpartaj Salg - kun en begrenset periode

Bikinier

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Barnstørrelse

  • 92
  • 110

Merker

Farge

  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Reima Aallokko bikini 3 Sett Jenter Blå
Reima Aallokko bikini 3 Sett Jenter Blå Blå
Reima
Aallokko bikini 3 Sett Jenter Blå
399 kr 189 kr
  • Versjoner: 92110
- 53 %

Funksjonelle og flotte bikinier – perfekt for sommeren

Etter mange timers gåing i fjellet, er det ingenting som er så deilig som å ta seg en real dukkert i et kjølig fjellvann – hvis været tillater det vel og merke, med mindre du er en ivrig isbader. Når det er vår og sommer, og vi går varmere tider i møte, er det duket for mange herlige bad i både innsjø, basseng og hav. Når det gjelder valg av bikinioverdel og -underdel, er det viktig å ha bruksområde i bakhodet når du kjøper.

Slik velger du riktig for akkurat din passform

Å finne en bikini som er funksjonell, sitter godt på og som passer best til din kroppsfasong, kan være en utfordring. Men det kan være verdt å legge ned en del arbeid i dette, for når du finner en bikini som sitter perfekt på akkurat deg, gjør det mye for selvtilliten. Når det kommer til å finne riktig bikini for din kroppsfasong, kan det være et tips å ikke være altfor opptatt av hva som er populært akkurat nå. Hvis man for eksempel har en stor byste, er det ikke alltid at trekantbikinien er ideell – kanskje burde man heller gå for en topp som gir god støtte, for eksempel en i klassisk bh-form. I prinsippet er det ingenting man ikke kan gå med, uansett hvilken kroppsfasong man har – det får være opp til enhver. Men for deg som ønsker å føle deg vel på stranden eller ved bassenget, er det lurt å gå for en bikini som fremhever det du ønsker å fremheve uansett hvilke kroppsdeler dette er. Komfort er selvfølgelig også svært viktig, og her spiller valg av riktig størrelse en stor rolle. På markedet i dag finnes det utrolig mange forskjellige varianter av bikinien. For deg som verken vil ha en trekantbikini, en overdel uten stropper eller en i klassisk bh-form, så finnes det også bikinier med en mer sporty look med overdeler som ser mer ut som en trenings-bh enn en bikini. Avhengig av materialet på disse, så kan de også fungere godt som treningstopper i tillegg til å være bikinier.

Til sommerens turer

Her hos Addnature har vi bikinier i alle mulige materialer. For deg som liker å gå turer i skog og fjell med bikinien under shortsen, er det viktig at bikinien er laget i et materiale som tørker kjapt. Her er kombinasjonen polyamid og elastan ofte effektfull, eller nylon og elastan, som også er en type polyamider. Elastan er et materiale som ofte brukes i badetøy på grunn av dets elastiske egenskaper, noe som fører til at plagget blir mer behagelig og at det sitter bedre på. Nylon er et glatt og sterkt materiale som tåler fuktighet godt. Hvis du ønsker en bikini med materialer som er litt mer resistente mot for eksempel klor, burde du gå for en bikini som inneholder for eksempel PBT eller polyester. Nedenfor har vi listet opp noen fordeler med å bruke i bikini i stedet for badedrakt:

  • Jo mindre tøy du har på deg, desto lettere er det å svømme ettersom motstanden i vannet minsker.
  • Hvis du har et ønske om å få litt farge, vil en bikini gjøre at du får sol på større deler av kroppen enn hvis du bruker badedrakt.
  • En bikinitopp kan fint også brukes som en bh.
  • En bikini er hakket mer praktisk: Hvis du må på toalettet, er det litt raskere å ta av seg bikinitrusa enn en badedrakt.

Hvis du er ute etter å kjøpe en ny bikini som du kan ha med på tur og som du kan føle deg vel i, kan det være lurt å ta en kikk på utvalget hos Addnature.no. Vi har bikinier og annet badetøy som er i hurtigtørkende materialer – perfekt til fjellturen, men som også egner seg meget godt til stranden og bassenget.