Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
sup_header
Stand Up Paddle (SUP)
Stand Up Paddle (SUP) er en versjon av surfing der du står på brettet og padler. Denne aktiviteten passer for alle aldre. I denne kategorien finner du et stort utvalg av brett i forskjellige farger og størrelser.

SUP

5 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Grå
  • Blå
  • Hvit
  • Turkis

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Indiana SUP 11'9 Heavy Duty Touring Oppblåsbare SUP Hvit/Grå
Indiana SUP 11'9 Heavy Duty Touring Oppblåsbare SUP Hvit/Grå Hvit/Grå
Indiana SUP
11'9 Heavy Duty Touring Oppblåsbare SUP Hvit/Grå
Veil. pris 9 569 kr 8 399 kr
gratis frakt
- 12 %
Indiana SUP Windsurf 10'6 Oppblåsbar SUP
Indiana SUP Windsurf 10'6 Oppblåsbar SUP
Indiana SUP
Windsurf 10'6 Oppblåsbar SUP
Veil. pris 13 969 kr 9 319 kr
gratis frakt
- 33 %
Sea to Summit Paddle Bånd
Sea to Summit Paddle Bånd
Sea to Summit
Paddle Bånd
Veil. pris 149 kr 139 kr
Sea to Summit SUP Dekkbag 12l Blå
Sea to Summit SUP Dekkbag 12l Blå Blå
Sea to Summit
SUP Dekkbag 12l Blå
Veil. pris 1 009 kr 619 kr
- 38 %
Fanatic Repair Patch 30x30 cm turkis
Fanatic Repair Patch 30x30 cm turkis turkis
Fanatic
Repair Patch 30x30 cm turkis
Veil. pris 54 kr 39 kr
- 27 %

Surfing for folk i alle aldre

SUP er forkortelsen for Stand Up Paddle. Akkurat som navnet tilsier, er dette en versjon av surfing hvor du står oppreist på brettet og padler. Denne aktiviteten passer for folk i alle aldre og er en av de raskest voksende vannsportene i verden. Her hos oss finner du et bredt utvalg av ulike padlebrett og annet utstyr som kan være nyttig å ha med seg.

Eksperter på friluftsliv

Vi i Addnature er en gjeng vandrere, løpere, surfere, padlere, klatrere og skiløpere som er eksperter på all slags utendørsaktiviteter. Vi er lidenskapelig opptatt av det moderne friluftslivet, noe som tydeliggjøres i vårt motto: Vi har utstyret, og du trenger bare å legge til naturen. Vi ønsker å være det foretrukne valget for alle som trenger utstyr til å være ute i naturen, og vi tilbyr et bredt produktspekter fra kjente produsenter.

Ulike typer SUP-brett

Når du skal prøve deg på SUP, er det viktig å ha et brett av høy kvalitet. Som med alt annet, må du først vurdere hva du skal bruke brettet til for å avgjøre hva som passer best for deg. Surf-variantene er vanligvis både smalere, kortere og har flere rocker enn andre modeller. Dette gjør at det blir lettere å surfe bølger og manøvrere, men til gjengjeld kan stabiliteten reduseres. Det gjør dem mer utfordrende å bruke på flatt vann. Allroundbrettene er lengre, tykkere og bredere, og de er perfekte for nybegynnere som ønsker å utforske denne morsomme sporten. Vi anbefaler et allroundbrett som førstegangskjøp. Videre har vi stillevannsbrett som er utformet for padling i rolig vann uten bølger, og disse er perfekte for nybegynnere som ikke er ute etter de store bølgene. Til slutt har vi racebrett som er lengre og smalere med skarp nese for å få fart raskt. Disse anbefales for erfarne surfere, ettersom balanseringen kan være utfordrende. Når du har funnet ut hvilken type brett du ønsker deg, må du vurdere brettets størrelse i forhold til både lengde og volum. Volumet sier noe om hvordan brettet kan flyte med vekt. Forskjellige typer brett har ulik lengde, og du må i tillegg ta hensyn til vekten din når du skal velge ut lengde. Lange brett kan være raskere og mer stabile, mens kortere varianter er enklere å manøvrere.

Annet nyttig utstyr

I tillegg til selve brettet, finnes det også annet utstyr som du bør skaffe deg når du skal prøve SUP. Det er viktig med en trygg flytevest, men også åren er en essensiell del av utstyret, og du velger åre etter høyde og størrelse på bladet. Du får kraftigere slag med store blad, mens de mindre variantene passer best for allround-brett og for padling i lengre perioder. Høyden på åren bestemmes av typen brett du har valgt, samt din egen høyde. Annet utstyr som kan være nyttig er finner. Disse kan justere de grunnleggende kjøreegenskapene. Store og brede finner gir mer stabilitet, mens mindre finner gir bedre manøvrerbarhet. Hansker til padling er praktiske å ha for å få et bedre grep om årene, og en vanntett veske lar deg ta med deg både mobil eller andre verdisaker. Alt dette og mye mer finner du på Addnature.