Online sykkelbutikk
Klatreutstyret du trenger for å utvikles

speedo

In 1914, Australian company MacRae Knitting Mills expanded its product range to include swimwear. This would lay the foundations for what would become the world-leading swimwear brand Speedo. In 1928, Macrae designed the classic racerback swimming costume that facilitated much faster swimming. The name ‘speedo’ was coined in the slogan for this costume, and the rest, as they say, is history. In addition to swimwear, Speedo also offers high-quality swimming accessories, including swimming goggles, flip flops, swimming caps and more.

Top categories

Discover New Products From speedo

speedo

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • M

Merker

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
speedo Fit HydroRaise beinhud Herre Svart
speedo Fit HydroRaise beinhud Herre Svart Svart
speedo
Fit HydroRaise beinhud Herre Svart
799 kr 549 kr
- 31 %
  • Versjoner: DE 5 | UK 34

Svømmeutstyr i verdensklasse

Speedo er et av de mest kjente varemerkene for svømmeutstyr. I tillegg til de legendariske små badebuksene som har blitt kjent som ""speedos"" har selskapet en lang rekke andre produkter for svømming. Her hos Addnature har vi tatt inn en rekke kvalitetsprodukter fra den australske produsenten og badetøy, du finner alt du trenger for en tur i bassenget.

En australsk boomerang

Firmaet ble grunnlagt i Australia av en skotsk immigrant i 1914. Den dag i dag kan du se arven fra Australia i logoen, som forestiller en boomerang. De første årene produserte Speedo undertøy, men i 1927 kom de første badedraktene. Helt fra starten fikk selskapet kritikk for at draktene viste for mye hud, selv om dette var lenge før den legendariske lille badebuksen kom på markedet. I vannet viste imidlertid produktene seg å være overlegne. Utøvere som konkurrerte i badedrakter fra Speedo nøt godt av bedre bevegelighet, og vant blant annet distanser i olympiadene i 1932 og 1936. Suksessen til selskapet fortsatte i etterkrigstiden. De begynte tidlig å produsere det nye plagget bikini, som ble svært populært. Etterhvert gikk de over til å produsere svømmetøy i syntetiske stoffer som nylon, og slike stoffer viste seg raskt å være mye mer funksjonelle. Selskapet har fortsatt den gode tradisjonen med innovasjon for å lage svømmeutstyr som minimerer vannmotstanden. I vår egen tid har draktene for profesjonelle svømmere fra Speedo skapt mange kontroverser. Spørsmålet har blitt om de er så avanserte at de må regnes som ulovlige hjelpemidler i internasjonale konkurranser.

Fra topp til tå

speedo Fizzbounce 2 Piece Crossback I vår nettbutikk finner du en lang rekke produkter fra Speedo, som dekker alle behovene for svømmere. De velkjente små badebuksene som har blitt synonymt med selskapet er selvfølgelig med, men de utgjør faktisk bare en liten del av det totale utvalget. For menn finnes det badetøy som dekker varierende lengde av bena. De lengste går helt ned til føttene, og er laget for å gi oppdrift og redusere friksjonen. Kvinner kan velge mellom bikinier og badedrakter i mange forskjellige varianter. Designen varierer fra helt enkle svarte plagg til bikinier i spreke farger. Alt badetøyet består av høykvalitetsmaterialer som er utviklet for å tåle å brukes i vann som er tilsatt klor. Det holder derfor fasongen selv etter mange turer i bassenget, og mange runder i vaskemaskinen. Speedo leverer også resten av utstyret du trenger for en tur i bassenget. Du finner raske svømmebriller og badehetter som senker vannmotstanden til et minimum. Om du vil øke treningseffekten og bevege deg raskere i vannet kan du også vurdere et par svømmeføtter fra Speedo.