Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Snap

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Snap – innovativt klatreutstyr

For det franske merket Snap er det kun én ting som gjelder: Å lage innovativt klatreutstyr som inspirerer alle slags klatrere til å prøve noe nytt. Til å utfordre seg selv og oppnå nye mål i klatreveggen. Dette merket har laget klatreutstyr siden 1990-tallet, og har siden da hatt en visjon om å tenke innovativt og annerledes i produktutviklingen sin. Dette er produkter laget av og for mennesker som elsker klatring – og som ønsker å drive klatresporten videre inn i fremtiden.

Nytenkende, tidløst og miljøbevisst

Snap er ikke bare nytenkende når det gjelder estetikk og funksjon. De streber etter å bruke miljøvennlige materialer i produktene sine, samt å ha en miljøbevisst holdning i alle delene av produksjonen. De lager tidløse produkter som er ment å vare, og som skal kunne repareres når de begynner å bli slitt. De kombinerer nytenkning med tidløse design og funksjonalitet i alle produktene sine, for å skape produkter som alltid er like relevante.

Klatreutstyr til all slags klatring

Her på Addnature vil du finne et variert utvalg av klatreutstyr fra Snap. Vi har utstyr til både buldring og bigwall, og produkter som passer til både innendørs- og utendørsklatring. Vi har blant annet et stort utvalg av crashpads i ulike størrelser og tykkelser – et must for å gjøre buldreturen tryggere og mer behagelig. Vi har også en rekke store og små kalkposer som lar deg bære med deg så mye kalk du ønsker på klatreturen. Klatresekkene deres gjør det dessuten enkelt å frakte alt av klatreutstyr til klatrestedet. Bær med deg tau, karabinere, kalk, snacks og vann i en praktisk sekk, så har du alle forutsetninger for å komme deg til topps!

Du finner hele utvalget vårt av produkter fra Snap på denne siden. Her kan du blant annet bla deg gjennom kategorier som:

  • Crashpads
  • Kalkposer
  • Klatrevesker