Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR
Brand_header6
Primus – Svensk kvalitet på sitt beste
For å kunne yte sitt beste må man bruke det beste utstyret og den nyeste teknologien. Dette er et motto som Primus, den svenske produsenten av turkjøkken, har levd etter siden deres første patent for mer enn 110 år siden. Hvert gram av utstyr må fortjene sin plass.

Primus

11 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

 • Grå
 • Grønn
 • Rød
 • Blå
 • Svart
 • Gjennomsiktig
 • Gull
 • Sølv

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 3
 • 1
 • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Primus Sommergass 450g
Primus Sommergass 450g
Primus
Sommergass 450g
Veil. pris 101 kr 89 kr
- 11 %
UTSALG
Primus Drivstoffflaskelokk Trygghet for barn
Primus Drivstoffflaskelokk Trygghet for barn
Primus
Drivstoffflaskelokk Trygghet for barn
Veil. pris 109 kr 39 kr
- 64 %
Primus Lekkasjedetektor spray
Primus Lekkasjedetektor spray
Primus
Lekkasjedetektor spray
Veil. pris 90 kr 49 kr
- 45 %
Primus Cassette Gass
Primus Cassette Gass
Primus
Cassette Gass
Veil. pris 59 kr 49 kr
- 16 %
Primus Måltidssett 8-deler rød
Primus Måltidssett 8-deler rød rød
Primus
Måltidssett 8-deler rød
Veil. pris 229 kr 119 kr
 • Versjoner: Standard
- 48 %
UTSALG
Primus CampFire Tallerken Lett Transparent
Primus CampFire Tallerken Lett Transparent Transparent
Primus
CampFire Tallerken Lett Transparent
Veil. pris 69 kr 39 kr
- 43 %
UTSALG
Primus Måltidssett 8-deler Blå
Primus Måltidssett 8-deler Blå Blå
Primus
Måltidssett 8-deler Blå
Veil. pris 229 kr 89 kr
 • Versjoner: Standard
- 61 %
UTSALG
Primus C&H Food Vakuumflaske 1200 ml
Primus C&H Food Vakuumflaske 1200 ml
Primus
C&H Food Vakuumflaske 1200 ml
Veil. pris 459 kr 369 kr
- 19 %
UTSALG
Primus H6-T9 Teltstang Medium for Bifrost H6
Primus H6-T9 Teltstang Medium for Bifrost H6
Primus
H6-T9 Teltstang Medium for Bifrost H6
Veil. pris 1 809 kr 669 kr
- 63 %
UTSALG
Primus H4-T9 Teltstang Lengter etter Bifrost H4
Primus H4-T9 Teltstang Lengter etter Bifrost H4
Primus
H4-T9 Teltstang Lengter etter Bifrost H4
Veil. pris 1 029 kr 319 kr
- 69 %
UTSALG
Primus Måltidssett 8-deler Svart
Primus Måltidssett 8-deler Svart Svart
Primus
Måltidssett 8-deler Svart
Veil. pris 229 kr 189 kr
 • Versjoner: Standard
- 17 %
UTSALG

Primus, en historisk oppfinnelse og praktisk reisevenn

Uten mat og drikke duger helten ikke som det så fint heter. Primus har fokus på å lage praktiske og pålitelige produkter for matlaging til deg som liker å være på telttur eller camping. Det svenske merket Primus ble etablert for over 100 år siden da de produserte sine første primuser. De har holdt en stødig ekspansjon ved å stadig utvikle produktene sine for å tilby det beste på markedet.

Primus motor – med en primus i ryggsekken

Primus er et merke med en lang historie. Det så dagens lys allerede i 1892 da Frans Lindquist hadde oppfunnet den første sotfrie petroleumskomfyren. Denne komfyren ble kjent som en primuskomfyr. Grunnen til dette navnet var at komfyren var brukervennlig og velfungerende under alle værforhold.
Friluftsliventusiaster trykket fort dette praktiske redskapet til sine bryst. Dette åpnet for en enklere og mer effektiv måte å tilberede varm mat på i naturen. Før dette måtte du sette opp et bål, for å kunne varme opp vannet eller steke kjøttet. Å sette opp bål krever tørr ved, noe som ikke alltid er lett å oppdrive, i tillegg til gode kunnskaper om bållaging. Siden ved kan være vanskelig å finne på fjellet, gikk vandreren ofte med vedkubber i sekken for å være sikret varm mat. Dette gjorde sekkene unødvendig tunge.
Primus Primusen revolusjonerte dermed måten du kunne ta deg frem på i skog og fjell. Du trengte ikke lenger å finne ly mot vinden for å få bålet i gang. Den lille primusen fikk du alltid fart på. I tillegg ble forpakningen betraktelig lettere med kun en liten gassbeholder til matlagingen. Du kunne nå enkelt og greit ta deg en pause og varme opp suppa eller steke fisken du hadde fisket uten videre problemer.

Fra amatør-camper til polfarer

Det tok ikke lang tid før profesjonelle friluftslivpersoner fikk øynene opp for det praktiske instrumentet. Primusen kan med stolthet vise til deltagelse på store historiske ekspedisjoner. Roald Amundsen hadde med seg en primuskomfyr da han nådde Sydpolen i 1911. Primuskomfyren bestod testen, som denne turen kan regnes som, med glans. Selv under disse ekstreme værforholdene leverte primusen varm mat til de slitne polfarerne. Det er vanskelig å tenke seg hvordan denne turen skulle gått uten dette.
På listen over historiske bragder kan man også nevne Edmund Hillary og Tenzing Norgay som i 1953 var de første til noensinne å komme seg opp på toppen av Mount Everest. Med i bagasjen hadde de primuskomfyren. Gjennom alle disse turene og opplevelsene har primuskomfyren blitt satt på prøve. Med generøse tilbakemeldinger fra brukerne har Primus utvidet og forbedret utvalget slik at vi i dag har en rekke forskjellige modeller å velge i.

Primus er et merke du kan stole på

Gjennom historiske oppfinnelser og deltagelsen på historiske reiser, har Primus blitt et merke som tilbyr det beste som finnes på markedet. Selskapet jobber stadig med å utvikle nye produkter til campere og folk som trives i naturen. Friluftsopplevelsen skal være behagelig og komfortabelt for alle involverte. Primus har en evne til å gripe sjansen og observere hva forbrukerne til enhver tid er ute etter, og å gi dem hva de ønsker seg.
I tillegg til de kjente primuskomfyrene, har Primus også utviklet primuslamper. Disse lampene var en del av Primus sitt grunnrepertoar da merket ble lansert. Disse har også fått være med på diverse historiske turer, og er dermed testet under ekstreme værforhold. Etter som årene har gått har Primus utvidet sortimentet til å inkludere en rekke forskjellige produkter til bruk på campingturen. Inkludert i dette finner vi telt, verktøy og kjøkkenutstyr.

Primus fører blant annet:

 

 • Primuskomfyrer
 • Primuslamper, som inkluderer lanterner, fakler og hodelykter med mer
 • Termoser
 • Kokeutstyr som er lette på reisen, og praktiske å oppbevare

 

Lette å transportere, enkle å bruke

Produktene som Primus utvikler, kommer fra en grunnfilosofi om å lage campingutstyr som er praktisk, lett å bruke og som tar liten plass i ryggsekken. Når du er på telttur i naturen, er det alltid tallrike elementer som skal med i sekken. Telt, liggeunderlag, sovepose og ekstra klær for å nevne noe. Det fylles raskt opp. Det er derfor praktisk å vite at primusen du har med deg ikke veier mye, men vil gi deg mye glede. Se for deg å ikke kunne spise varm mat på grunn av regn og våt ved. Det er jo nettopp i disse situasjonene du mest av alt trenger en varm gryterett eller kakao.
Du finner et spennende sortiment fra Primus i nettbutikken vår. Vi fører en rekke merker for å samle det beste av friluftslivutstyr og –klær til hele familien. Det er kun et tastetrykk unna. Velkommen.