Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Tørrdrakter og Våtdrakter

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Rosa
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
ORCA Vitalis Openwater Swimskin Women Svart
ORCA Vitalis Openwater Swimskin Women Svart Svart
ORCA
Vitalis Openwater Swimskin Women Svart
1 269 kr
gratis frakt
  • Versjoner: SM
Isbjörn of Sweden Sun Jumpsuit Småbarn Rosa
Isbjörn of Sweden Sun Jumpsuit Småbarn Rosa Rosa
Isbjörn of Sweden
Sun Jumpsuit Småbarn Rosa
Veil. pris 489 kr 419 kr
  • Versjoner: 86/9298/104110/116
- 14 %
Isbjörn of Sweden Sun Jumpsuit Småbarn Blå
Isbjörn of Sweden Sun Jumpsuit Småbarn Blå Blå
Isbjörn of Sweden
Sun Jumpsuit Småbarn Blå
Veil. pris 489 kr 309 kr
  • Versjoner: 110/116
- 36 %
Rip Curl Dawn Patrol S / S Fjærdrakt med glidelås 2 mm Herre Svart
Rip Curl Dawn Patrol S / S Fjærdrakt med glidelås 2 mm Herre Svart Svart
Rip Curl
Dawn Patrol S / S Fjærdrakt med glidelås 2 mm Herre Svart
Veil. pris 1 289 kr 879 kr
  • Versjoner: M
- 31 %

Hold varmen i vannet

Våtdrakter og tørrdrakter er kanskje noe litt eksotisk for de som ikke bruker dem regelmessig, og noen tror kanskje at de koster alt for mye for «vanlige» folk. Fakta er at mange av aktivitetene som vi holder på med i vann, kan bli enda bedre med riktig bruk av våtdrakter eller tørrdrakter, alt ettersom hva du liker å drive med. De koster ikke all verden heller – en god våtdrakt kan koste under tusenlappen, mens de beste tørrdraktene nok er litt dyrere. Alle som driver med svømming, dykking, seiling, padling og alt annet som har med vann å gjøre, kan likevel ha stor nytte av å ta en nærmere titt på hva en god våtdrakt eller tørrdrakt har å tilby. Head vårdrakt

De beste dagene tilbringes i vannet

Det er ikke bare du som synes at de aller beste dagene er de som tilbringes i vannet – vi her på Addnature synes du har helt rett. Det finnes de som helst er i skogen, eller på vidda og fjellet, eller på landeveien for den saks skyld, men det aller beste er kanskje å dra ut i båt, ut for å svømme, ned strykene i kano eller rafting, eller fiske, kanskje? Her hos oss finner du ekte friluftsentusiaster, som vet akkurat hvordan det er å være ute i naturen, som elsker å holde seg i gang, og som vet hva slags utstyr du trenger. Hvis du ikke er sikker selv, så er det rett og slett bare å ta kontakt – vi hjelper deg hele veien frem!

Vått, eller tørt?

Valget mellom en våtdrakt eller en tørrdrakt avhenger egentlig bare av noen få ting. For å ta det grunnleggende først – en våtdrakt holder deg varm, selv om du blir våt. De er laget av materialer som tar til seg vann, og holder det stille, slik at vannet som er nærmest huden din holder seg mye varmere enn det som beveger seg utenfor. Det er nesten sånn som ull fungerer, men enda litt mer avansert enn det, og spesialtilpasset for å fungere med vann i stedet for luft. En våtdrakt lar deg også bevege deg smidigere i vannet. En tørrdrakt er litt annerledes, og som navnet sier, så holder den deg så tørr som mulig, og du holder varmen ved at du rett og slett ikke blir våt i det hele tatt. Tørrdrakter er laget for de som driver med segling og padling, for rafting og kanskje til og med arbeid på skip, eller som overlevelsesdrakter i vann. Begge deler er nyttige for hver sine områder, og i mange tilfeller vil det si seg selv hvilken type du trenger eller bør velge. Her på Addnature.no finner du et rikholdig utvalg av både våtdrakter og tørrdrakter, som gjør det mulig for deg å drive med favorittaktiviteten din på en varmere og mer komfortabel måte. Her oppe i nord er noe av det viktigste å holde seg varm, spesielt når det begynner å trekke litt utover mot høst og vinter, og vanntemperaturene faller som den alltid populære steinen. Addnature.no er en av Norges beste utstyrsbutikker på nett for de som liker å drive med vannsport, så uansett om du trenger en våtdrakt til surfingen din, eller en tørrdrakt for turen nedover de verste strykene, har vi det som skal til. Med ekte ekspertise i rekkene våre, og med ekte entusiaster som kan hjelpe deg med å velge, er det ikke noen grunn til å løpe rundt i flere titalls forskjellige butikker for å finne din neste våtdrakt eller tørrdrakt. Sjekk ut hva vi kan tilby deg, rett under fingertuppene dine, og hjemme i din egen stue! Handle frilufts- og treningsutstyret ditt, og ikke minst våtdrakter og tørrdrakter, enkelt og sikkert her hos oss!