Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Kajakker og Kanoer

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Kom deg på havet

Er du klar til å investere i nye kajakker og kanoer? I så fall venter vakre opplevelser på deg ute langs kysten. Padleturer er en flott måte å komme seg ut og oppleve naturen, samtidig som du får god mosjon og trim. Eller kanskje du ønsker å konkurrere? Uansett hva som ligger bak, så har vi et stort og spennende utvalg av forskjellige modeller. De ulike variantene er spesielt utviklet forskjellige nivåer og bruksområder. Vi har for eksempel oppblåsbare og stødige varianter som tåler fart og moro. Fordelen med disse er at de ikke opptar stor oppbevaringsplass, og du får dem enkelt med deg på sykkelen eller ned i ryggsekken.

Vi elsker vannsport

Addnature er en butikk for alle som elsker vannsport og flotte naturopplevelser. Butikken drives av aktive mennesker som selv elsker å holde på med utendørsaktiviteter, og vi har derfor stor kunnskap om både produkter og friluftsliv. Vi tilbyr nesten alt innen klær, utstyr og tilbehør, og det inkluderer kajakker og kanoer fra anerkjente produsenter. I tillegg kan du kjøpe annet nødvendig utstyr til padling her hos oss, blant annet våtdrakter, padlesko og transportutstyr.

Hvordan velge riktig

Før du velger deg ut din favoritt blant det store utvalget av kajakker og kanoer, anbefaler vi at du først vurderer egne ferdigheter, ambisjoner og fysisk form. Det kan for eksempel svare seg å begynne med en lettpadlet og stabil modell dersom du er en nybegynner og må trene deg opp på åretak. Andre foretrekker derimot varianter som går raskere, selv om de ikke er like stabile. Dersom du ønsker å padle mye i de kommende årene og du er i god fysisk form, kan det derfor svare seg å gå rett på en mer krevende modell. Hvis du trenger å øve inn teknikk først, kan du heller leie deg en nybegynnerkajakk de aller første gangene.

Gode tips til padling

Alle som esker padling vet hvor viktig det er å ha gode kajakker og kanoer som er tilrettelagt nivå og bruksområde. Det er få ting som stjeler padlegleden enn en kajakk som ikke er egnet for deg, samtidig som riktig utstyr kan øke sportsgleden betydelig og gi trygghet. Dersom du er ny og ikke vet hvilke egenskaper du ønsker å vektlegge, kan det svare seg å oppsøke den lokale padleklubben i ditt område. Spør dem om du kan låne forskjellige klubbkajakker, slik at du vet akkurat hva du bør prioritere når du skal kjøpe din egen.