20% på telt, soveposer & liggeunderlag  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Utstyr  Ryggsekker & Tilbehør  Reiseryggsekker  IAMRUNBOX Spacebag
IAMRUNBOX

IAMRUNBOX Spacebag

IAMRUNBOX Spacebag
Beskrivelse

Beskrivelse

Eier du et par skitne sko? Vårt råd: pakk dem separat fra resten. Space Bag er skittavvisende, holdbar og ventilert, og kan enkelt festes og sikres på utsiden av hvilken som helst IAMRUNBOX-ryggsekk med Molle-stropper (kjøpes separat) og legge til opptil 12L kapasitet til Backpack Pro 2.0.

Ventilert

Laget av et svært ventilert materiale, er Space Bag en praktisk løsning for å pakke skitne løpesko eller svette klær. Posens holdbare og vannavstøtende design gir utmerket beskyttelse for eiendelene dine mens du er på farten.

12L kapasitet

Space Bag sin utvidbare funksjon gir en funksjonell løsning for å øke lagringskapasiteten med opptil 12L under utendørsaktiviteter. Den unike konstruksjonen gjør at den kan utvide seg fra en kompakt størrelse til en romslig pose, slik at du kan ta med deg ekstra eiendeler uten å legge til unødvendig volum.

Molle-stroppsysteem

Space Bag er kompatibel med Molle-stroppesystemet, noe som gjør det enkelt å feste til våre løpe- og hybridryggsekker og øke bærekapasiteten med opptil 12L. Molle-mikrosystemet gir en sikker og tilpassbar festepunkt, og sørger for at posen forblir på plass under reisen din.

Lettvekt

Space Bag er designet for å være så lett som mulig og legger ikke til ekstra vekt i sekken din. Laget av høykvalitets, holdbare og funksjonelle 100% resirkulerte materialer, vil det ikke veie deg ned, noe som gjør det til det perfekte tillegget til enhver aktiv persons pakkeliste.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1661010073BR4
EAN-kode7350009410571
VaremerkeIAMRUNBOX
FargeBlack
Volym12 L
BruksområdeLøping, Reise, Vandring
Veskevolum12
Omtaler
Også tagget i:
  • Løping
  • Reise
  • Vandring

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny