Årets Mai-party er i gang! | Opp til 50% rabatt   Se tilbud

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Løping  Løpesko  Trailrunning  The North Face Face Ultra Swift Shoes Women

The North Face Face Ultra Swift Shoes Women

Nyhet
The North Face Face Ultra Swift Shoes Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Med Ultra Swift Trail Shoe kan du takle krevende stier med maksimal fart og kompromissløs komfort. Den spesielle sålekonstruksjonen gjør det mulig. XtraFoam på hælen og FastFoam på forfoten gir en jevn avrulling fra hæl til tå, noe som gir en førsteklasses rebound-effekt med utmerket komfort og stabilitet. EXTS-grepsystemet med 3 mm profil gir deg også det beste grepet. Det dynamiske Air-Mesh-overmaterialet sørger for at foten puster, og den plantebaserte OrthoLite-fotsengen på innsiden forhindrer svette og ubehagelig lukt.

XtraFoam
XtraFoam-mellomsålen kombinerer en myk EVA-kjerne med en herdet EVA-kant. Resultatet er høy komfort og maksimal stabilitet. Den tåler også hyppigere belastning og går tilbake til sin opprinnelige form for å sikre langvarig ytelse.

FastFoam
FastFoam-systemet er en mellomsåle med to hardhetsgrader, bestående av en myk kjerne og en hardere skumkant. Det gir utmerket energiretur, varig komfort og optimal stabilitet.

OrthoLite
OrthoLite-fotsengen er laget av lett, pustende skum med en langsiktig kompresjon på mindre enn 5 %, noe som gjør at skoene holder lenger. Den har også integrert fuktighetsregulering og antimikrobiell effekt.

Exploration Trax System (EXTS)
The North Face sitt spesielle Exploration Trax System (EXTS) bruker en tretrinns tilnærming En unik yttersåle for grep på vått og tørt underlag, den perfekte justeringen av mønsteret gir optimal bakkekontakt og mønsterutformingen gir støtte når du er på sti.
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer156022T93001Z
EAN-kode679894447033
VaremerkeThe North Face
FargeGriffin Grey/Mr.Pink
Skostørrelse37
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Lignende produkter

MAI-PARTY
-35%
Black Diamond W Distance 15 Backpack
2 129 kr fra 1 383 kr
Delbetal fra 126 kr/mnd
  • Dark Patina
  • L
  • M
  • S

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny