15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Utstyr  Ryggsekker & Tilbehør  Ryggsekker  Exped Couloir 40 Backpack Women
Exped

Exped Couloir 40 Backpack Women

Nyhet
Exped Couloir 40 Backpack Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Couloir 40 Wmns er en allsidig og bærekraftig vinterryggsekk. Den er den ideelle følgesvennen på lengre turer med ski, snowboard eller truger. Det litt større volumet gjør den også spesielt egnet for lengre turer. Med kortere rygglengde og skulderstropper er Couloir Wmns perfekt tilpasset kvinnelig kroppsbygning.

For å holde bæresystemet tørt når sekken ligger i snøen, er det tilgang via 270° glidelåsåpning på ryggpanelet eller en smart toploader-åpning på bæresiden. Dette gjør det ekstremt enkelt og praktisk å organisere og oppbevare utstyret.

Ski og splitboard kan enkelt festes på tre forskjellige måter. De medfølgende stroppene med låsbare spenner gjør det også mulig å feste snowboard og truger vertikalt foran på sekken. Alle lommer og rom er lett tilgjengelige selv med hansker. I tillegg kan materialløkkene tas av. Også de to forskjellige plekterfestene kan plasseres fritt.

Den komfortable ryggen, de polstrede skulderstroppene og hoftebeltet gjør Couloir svært behagelig å bære. Stoffene som brukes, er ikke bare vannavstøtende og PFC-frie, men også resirkulerte.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1618420969000
EAN-kode7640445456555
VaremerkeExped
FargeSlate/Icemint
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny