15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Utstyr  Ryggsekker & Tilbehør  Ryggsekker  Lowe Alpine Escape Trek ND50:60 Backpack Women

Lowe Alpine Escape Trek ND50:60 Backpack Women

Nyhet
Lowe Alpine Escape Trek ND50:60 Backpack Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Fra travle byer og avsidesliggende landsbyer til åpne veier og isolerte stier - ryggsekken Escape Trek ND50:60 for kvinner er laget for å ta deg dit du vil. Lowe Alpine Escape Trek ND50:60 er en langtrekkende ryggsekk for kvinner, optimalisert for opplevelsesreiser med flere destinasjoner.

Trekking-klare funksjoner inkluderer myke, slitesterke selestropper for komfort på lange turer under belastning, samt et polstret hoftebelte for bedre vektoverføring. En bred duffelglidelås med innvendig nettinginndeling gir god tilgang til utstyret, og hovedselen er supplert med ekstra håndtak foran, på siden og på toppen for enkel håndtering under transport. Hoftebeltet har også lommer med glidelås på begge sider for rask tilgang til verdisaker, og i tillegg til det oppbevarbare seletrekket har Escape Trek ND50:60 et multifunksjonelt, kraftig reise-/regntrekk med gripehåndtak og kompresjonsstropper for sikker og stabil transport mellom destinasjoner.

Med det justerbare Air Contour+-bæresystemet, trekkingfunksjonene og det sikkerhetsbevisste designet er Escape Trek ND50:60-reisesekken for kvinner den perfekte følgesvenn for eventyr uten manus.

Air Contour+
Det justerbare Air Contour+-systemet gir høy komfort med forbedret passform og beveger seg i takt med deg. Den har en ventilert, formstøpt ryggpute, hoftebelte og skulderstropper i skum med dobbel tetthet og pustende netting som leder fuktighet bort fra kroppen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer161746
EAN-kode-
VaremerkeLowe Alpine
Farge-
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Lignende produkter

-29%
Asics Fuji Lite 4 Shoes Women Birch/Hot Pink
1 479 kr 1 047 kr
Delbetal fra 110 kr/mnd
  • 39,5
  • 41,5
  • Birch/Hot Pink

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny