20% på telt, soveposer & liggeunderlag  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Løping  Løperyggsekker  Camelbak Circuit Run Vetst 50
Camelbak

Camelbak Circuit Run Vetst 50

Camelbak Circuit Run Vetst 50
Beskrivelse

Beskrivelse

Den er utstyrt med en forbedret CRUX-blære med en kapasitet på 1,5 L, som sikrer en bedre flyt av væsker med opptil 20 % ved hvert inntak. Ultralette, moderne materialer ble brukt til å lage Circuit Vest, noe som gjør den ideell ikke bare for avanserte brukere, men også for lett trening. Skulderstroppene og bakpanelet har 3D VENT MESH-teknologi, som øker støtdemping og pusteevne betydelig takket være flerveis luftstrøm. To justerbare bryststropper sikrer en perfekt passform av vesten til løperens individuelle behov. Det er reflekser på skulderstroppene og i frontpanelet på vesten, noe som øker synligheten og sikkerheten til løperen på ruten. Utstyret inkluderer også en telefonlomme med glidelås og to ekstra lommer designet for å holde myke vannflasker, mat eller nødvendig tilbehør. Det er en krok på toppen av vesten for å henge den opp. Den er tilgjengelig i én størrelse: 71 – 116 cm.

Produktfunksjoner:

  • 5 L total kapasitet
  • CRUX vannblære med en kapasitet på 1,5L
  • Ventilert 3D Vent Mesh-materiale
  • Reflekser
  • Telefonlomme med glidelås
  • Trekkingstangholdere

CRUX FLASKE:

Det tidligere brukte systemet er forbedret for å sikre større brukskomfort. Vannflasken har en enkel åpning og tett lukking, samt et komfortabelt håndtak. Håndtaket lar deg hekte vannflasken til ryggsekken og hjelper deg med å åpne/lukke den. Den tette PÅ/AV-ventilen plassert på enden av røret lar deg kontrollere vannstrømmen perfekt. Dessuten er vannflasken laget av BPA/BPF/BPS-fritt materiale. Takket være materialene den er laget av, absorberer den ikke lukt eller smaker av væsker. Innvendig har den en spesiell skillevegg som forhindrer bevegelse av væsker. HYDROGUARD-teknologien som brukes hemmer dannelsen av bakterier i både blæren og røret, slik at vi fullt ut kan nyte favorittdrikkene våre. En annen fordel med CRUX-vannblæren er BIG BITE VALVE-munnstykket, som strammer seg automatisk etter hver bruk og blokkerer vannutløpet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å søle innholdet. Det forbedrede vanningssystemet gir 20 % bedre vannstrøm under hvert sug, og holder oss bedre hydrert.

3D VENT MESH:

Spesialmateriale brukt i ryggpanelet og skulderstropper, sikrer flerveis luftstrøm og maksimerer pusteevnen. Takket være det føler løperen seg mer komfortabel mens han dekker favorittruten og har bedre demping.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1541073833VR1
EAN-kode886798041896
VaremerkeCamelbak
FargeBlack/Safety Yellow
Volym7 L
BruksområdeSykling, Løping, Orientering, Swimrun, Triatlon
Veskevolum-
Vekt360
Omtaler
Også tagget i:
  • Løping
  • Orientering
  • Swimrun
  • Sykling
  • Triatlon

Lignende produkter

Camelbak W Circuit Vest
989 kr 985 kr
Delbetal fra 107 kr/mnd
-14%
Camelbak Bootlegger 50 Oz Black 1,5L
889 kr 761 kr
Delbetal fra 97 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny