15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Vandring  Soveposer & Tilbehør  Soveposer  Mountain Equipment Helium GT 800 Sleeping Bag Long

Mountain Equipment Helium GT 800 Sleeping Bag Long

Nyhet
Mountain Equipment Helium GT 800 Sleeping Bag Long
Beskrivelse

Beskrivelse

Helium GT-serien er designet for langturer og er spesielt komfortabel for de som liker å sove på siden eller på ryggen, og gir bedre komfort og mer "slingringsmonn" uten at det går på bekostning av ytelsen, takket være den betydelig mer generøse, men likevel avsmalnende passformen. Disse sekkene er laget av PFC-frie og 100 % resirkulerte stoffer og har de samme funksjonene som Mountain Equipments standard Helium-serie, og de er svært komprimerbare og varme på lange turer gjennom alle årstider.

En varm, komfortabel og lett sekk med en mer generøs passform for helårsturer og ryggsekkturer under kalde forhold.

Helium 20
Helium 20 veier bare 38 g/m² og bruker 20-denier-garn for å skape et stoff som er komprimerbart, robust og ekstremt komfortabelt. Den tettvevde konstruksjonen sikrer maksimal duntetthet, vindmotstand og motstand mot varmetap. Det nye Helium 20-stoffet har bedre håndfølelse enn tidligere Helium-stoffer og færre sømmer som glipper, noe som gir enda lengre holdbarhet enn det tidligere stoffet.

Dun 700
Andedunet av høy kvalitet har et faktisk minimumsinnhold av dunklynger på 90 %, har en fillpower på 700 cuin og er Down Codex-godkjent.

Down Codex
Mountain Equipments Down Codex kontrollerer og reduserer risikoen i dunforsyningskjeden for å oppfylle de høye dyrevelferds- og kvalitetsstandardene. Målet var også å presentere kompleksiteten i dunforsyningskjeden på en forståelig og fremfor alt transparent måte.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer157767U643UJ3
EAN-kode5053817254451
VaremerkeMountain Equipment
FargeAnvil Grey
StørrelserLeft Zipper
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny