15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Vandring  Soveposer & Tilbehør  Soveposer  Sea to Summit Alpine AP III Sleeping Bag Long
Sea to Summit

Sea to Summit Alpine AP III Sleeping Bag Long

Nyhet
Sea to Summit Alpine AP III Sleeping Bag Long
Beskrivelse

Beskrivelse

Fylt med 850+ Loft Ultra-Dry Down og omgitt av 3D NanoShell, er en sovepose i Alpine-serien din kokong i høyfjellet eller Arktis. Det mumieformede kuttet og den anatomisk formede fotboksen holder varmen nær kroppen uten å trekke seg sammen. Den forstørrede utringningen og den tettsittende hetten sørger for at den kalde luften holdes utenfor og varmetapet rundt ansiktet minimeres. Den overdimensjonerte glidelåskanalen har det letteste og stiveste anti-hake-materialet, noe som gjør det superenkelt å ta av og på. Sikkerhetslommen i soveposen er lett tilgjengelig, noe som gjør den ideell til oppbevaring av elektroniske enheter for å holde batteriene i lengre tid i ekstrem kulde.

I Alpine-serien er de separate dunkamrene fylt med 60/40 fjær, så det er mer nede på toppen av soveposen for maksimal isolasjon. Det myke indre stoffet slipper ingen fjær gjennom, er veldig pustende og garanterer en behagelig søvn. Alpine-serien anbefales for ekspedisjoner, fjellruter i Andesfjellene, høy fjellklatring i Himalaya og vinterturer i New Zealand.

Mumieform
De mumieformede Alpine soveposene er utstyrt med hette, utvidet skulderområde og større torsoområde for å få plass til flere lag med klær under ekstreme værforhold. Økt klaring rundt knærne øker komforten når du snur mye mens du sover. Den store fotboksen har plass til et par støvelforinger.

Ultra-Dry Down
Den vanntørrende vanntette behandlingen beskytter ned mot fuktighet utvendig og innvendig kondens. Ultra-Dry Down er en permanent, vannavvisende syntetisk behandling på nano-nivå, som den veldig luftige dunen av høy kvalitet behandles med. Behandlingen på nanonivå forbedrer dunens reaksjon på vann betydelig uten å påvirke vekt eller volum. Sammenlignet med ubehandlet dun beholder Ultra-Dry Down over 60% mer fyllkraft og absorberer 30% mindre fuktighet. Behandlingen på nanonivå hemmer også bakteriell og mikrobiologisk vekst, noe som gjør Sea to Summit soveposer mer hygieniske og forlenger levetiden.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer161371V987000
EAN-kode9327868094936
VaremerkeSea to Summit
FargeCrimson/Fiery Red
Omtaler

Lignende produkter

Houdini M's Pace Light Pants Sandstorm
1 400 kr
Delbetal fra 127 kr/mnd
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny