15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Vandring  Soveposer & Tilbehør  Soveposer  Sea to Summit Alpine AP II Sleeping Bag Regular
Sea to Summit

Sea to Summit Alpine AP II Sleeping Bag Regular

Nyhet
Sea to Summit Alpine AP II Sleeping Bag Regular
Beskrivelse

Beskrivelse

En sovepose i Alpine Series er fylt med 850+ Loft Ultra-Dry Down og omsluttet av 3D NanoShell, og er din kokong i høyfjellet eller Arktis. Det mumieformede snittet og den anatomisk formede fotboksen holder varmen nær kroppen uten å stramme. Den forstørrede halsen og den tettsittende hetten sørger for at kald luft holdes ute og varmetapet rundt ansiktet minimeres. Den overdimensjonerte glidelåskanalen har det letteste og stiveste anti-snag-materialet, noe som gjør den superenkel å ta av og på. Sikkerhetslommen inne i soveposen er lett tilgjengelig, noe som gjør den ideell for oppbevaring av elektronisk utstyr, slik at batteriene holder lenger i ekstrem kulde.

I Alpine-serien er de separate dunkamrene fylt med 60/40-fjær, slik at det er mer dun på toppen av soveposen for maksimal isolasjon. Det myke innerstoffet slipper ikke gjennom fjærene, er svært pustende og garanterer en behagelig søvn. Alpine-serien anbefales til ekspedisjoner, fjellruter i Andesfjellene, høyfjellsklatring i Himalaya og vinterturer på New Zealand.

Mumieform
De mumieformede Alpine-soveposene er utstyrt med hette, utvidet skulderparti og et større torsoområde som gir plass til flere lag med klær under under ekstreme værforhold. Økt frigang rundt knærne øker komforten når du snur deg mye mens du sover. Den store fotboksen har plass til et par støvelforinger.

Ultra-Dry-dun
Den vannavvisende Ultra-Dry Down-behandlingen beskytter dunet mot fuktighet utenfra og kondens innvendig. Ultra-Dry Down er en permanent, vannavvisende syntetisk behandling på nanonivå som den svært luftige dunen av høy kvalitet er behandlet med. Behandlingen på nanonivå forbedrer dunets reaksjon på vann betydelig, uten å påvirke vekt eller volum. Sammenlignet med ubehandlet dun beholder Ultra-Dry Down over 60 % mer fyllkraft og absorberer 30 % mindre fuktighet. Nanobehandlingen hemmer også bakteriell og mikrobiologisk vekst, noe som gjør Sea to Summit-soveposene mer hygieniske og forlenger levetiden.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer161370V841000
EAN-kode9327868094905
VaremerkeSea to Summit
FargeNimbus Grey
Omtaler

Lignende produkter

Houdini M's Pace Light Pants Sandstorm
1 400 kr
Delbetal fra 127 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-16%
Sea to Summit Slb Spark Spiii L
6 579 kr 5 526,25 kr
Delbetal fra 171 kr/mnd
Nyhet
-30%
Exped Thunder 70 Backpack Women
3 029 kr 2 120 kr
Delbetal fra 160 kr/mnd
-24%
Therm-a-rest Prolite Plus L
2 769 kr 2 096 kr
Delbetal fra 159 kr/mnd
-19%
Sea to Summit Ascent Aci Regular
4 599 kr 3 733 kr
Delbetal fra 234 kr/mnd
Sea to Summit Ascent Acii Regular
5 349 kr
Delbetal fra 167 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny