15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Vandring  Soveposer & Tilbehør  Soveposer  Grüezi-Bag Biopod Wool Survival Sleeping Bag

Grüezi-Bag Biopod Wool Survival Sleeping Bag

Nyhet
Grüezi-Bag Biopod Wool Survival Sleeping Bag
Beskrivelse

Beskrivelse

Den perfekte soveposen for alle som liker å sove ute i naturen og som ønsker å motse alle motganger Biopod Wolle Survival er fuktbestandig og kan derfor brukes omtrent hvor som helst. Ullfyllingen fungerer som et naturlig klimaanlegg og sørger dermed for et utmerket soveklima. Det forsterkede ytre skallet beskytter mot smuss og fuktighet. Det praktiske, innovative fotventilasjonssystemet lar deg stikke føttene ut av soveposen uten at de trenger å ligge på skitten mark. En annen liten, men smart detalj er den integrerte putelommen. Bare sett inn en fleecejakke, så har du en sikker pute som ikke kan skiftes.

Premium-fordelene med Biopod Wolle Survival
Det integrerte 3D-myggnettet gir lønn for å bli forstyrret av de plagsomme insektene: Nettet spres over hodet ved hjelp av to små avrundede buestenger og gir deg dermed perfekt beskyttelse mot disse små, ubudne gjestene. Nettet kan lagres i den praktiske lommen på stoffsekken. Overlevelsens ytre skall er spesielt robust og elastisk og er også utstyrt med gummihåndtak på undersiden. Dette forhindrer den irriterende vanen med at soveposen glir av termomatten, selv på ujevnt underlag.

Komforttemperaturområdet for en sovepose med AlmWolle av lavalan, dvs. temperaturområdet der du ikke føler kulde, men på den annen side ikke svetter, er enormt. Ull har også antibakterielle egenskaper og er en fornybar og biologisk nedbrytbar ressurs. AlmWolle av lavalan til Grüezi-posen kommer utelukkende fra sauer som bor i Alpene. Soveposen pakker seg lett og liten. Den perfekte følgesvenn for ditt neste eventyr.

Hvordan AlmWolle av lavalan fungerer
Kroppen krever mye energi for å regulere temperaturen. Sauull utligner klimaet og tar derfor delvis vare på temperaturregulering. Den gjenværende energien kan brukes til å hjelpe kroppen til å komme seg. Den behandlede AlmWolle av lavalan som brukes i Biopod-soveposer fungerer som et naturlig klimaanlegg: kroppen avgir konstant fuktighet. Men når det blir for fuktig i soveposen, blir kroppen veldig kald og det er ikke lenger mulig å sove godt.

Ull absorberer fuktigheten og frigjør den utover. Det gjør det i små mengder for å forhindre fordampningskjøling. Dette regulerer temperaturen i soveposen, holder på varmen eller kjøler, for å skape behagelige forhold for en avslappende søvn. Ull gir også varme under fuktige forhold. Grüezi-pose bruker 100% ull fra sauer i Alpene som fylling for produktserien Biopod. Holdbar, naturlig, biologisk nedbrytbar og fornybar: Sauull, i dette tilfellet spesiell AlmWolle av lavalan, kan klippes hvert år.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200032069
EAN-kode4260595260487
VaremerkeGrüezi-Bag
Omtaler

Lignende produkter

-43%
Sea to Summit Air Ultralight Insulated Pump Reg
2 569 kr 1 464 kr
Delbetal fra 39 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny