15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Klatring  Sko  Approach-sko  Scarpa Zodiac Plus GTX Shoes Women
Scarpa

Scarpa Zodiac Plus GTX Shoes Women

Nyhet
Scarpa Zodiac Plus GTX Shoes Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Middels høy, svært robust og kantstabil fjellstøvel for kvinner, perfekt for klatring i teknisk terreng og krevende fotturer. Overkantmaterialet er laget av 1,8 mm slitesterk Perwanger semsket skinn og er utstyrt med et GORE-TEX-fôr som gjør skoen ekstra vanntett. Takket være sokkekonstruksjonen sitter skoen som en ekstra hud, og snøringen langt fremme gir ekstra stabilitet. Den nye Drumlin-sålen garanterer sikkerhet og beskyttelse i steinete terreng.

Scarpa Sock-Fit DV
Tungen er laget av ett stykke elastisk Schoeller S-Tech: pustende, vanntett og robust. Flex-Point er laget av et spesifikt materiale for hver modell. Triolet GTX er kompatibel med alle halvautomatiske stegjern.

ACTIVimpact-teknologi
Denne sålekonstruksjonen bruker materialer med fysiske og kjemiske egenskaper som er i stand til å kompensere for de negative egenskapene til jordsmonnet. Dempingseffekten og den utnyttbare energien økes under aktiviteten.

GORE-TEX Performance Comfort
Den velprøvde GORE-TEX-membranen er ideell for et bredt spekter av utendørsaktiviteter. Denne membranen er ikke bare vanntett og pustende, den er også ekstremt robust og slitesterk. GORE-TEX-membranen gir beskyttelse og komfort, uansett hvor lang og krevende stien er.

Flex-Point
Flex-Point-systemet gir anklene full bevegelsesfrihet, selv i de stiveste skoene, uten at det går på bekostning av stabiliteten eller fotsikkerheten.

Autofit-krage
Den ergonomiske utformingen av skaftenden og den spesielle polstringen sørger for optimal tilpasning av overmaterialet og dermed mindre belastning på akillessenen og ankelområdet. Beste ytelse og komfort i alle typer terreng.

Ankelbeskyttelse
Selvdeformerende pute i ankelområdet laget av et «memory foam» som tilpasser seg den anatomiske formen og deformeres tilbake til sin opprinnelige form etter fjerning.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer155711
EAN-kode-
VaremerkeScarpa
FargeShark/Maledive
Skostørrelse-
BruksområdeKlatring
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Klatring

Lignende produkter

Nyhet
-30%
Scarpa Mescalito TRK Planet GTX Shoes Men
2 939 kr 2 057 kr
Delbetal fra 157 kr/mnd
Nyhet
-30%
Scarpa Mescalito GTX Mid Shoes Men Taupe/Forest
2 829 kr 1 980 kr
Delbetal fra 153 kr/mnd
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny