Real Turmat Bacalao er en klassisk portugisisk rett med klippfisk fra Nord-Norge. Alle Real Turmats matretter er laget av ferske norske råvarer som har blitt tørket i henhold til en unik prosess. På den måten bevares matens naturlige smak, aroma, utseende og næringsverdi. Maten er enkel å tilberede og passer like fint til campingturer som til lengre fotturer.
Produktfakta:
Matrett: bacalao
Vekt (ferdiglaget): 440 gram
Antall kalorier: 405
Allergener: fisk og soya
Innhold:
Potet (26 %), torsk ((klippfisk 50 %, torsk 37 %) (87 %), sitrusfiber, potetmel, salt (18 %), løk (14 %), tomat (10 %), paprika (10 %), olivenolje, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), hvitløk (1,1 %), fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres i romtemperatur. En åpen pose skal behandles som ferskvare. Spis måltidet innen 2 timer etter at du har tilsatt vann.
Tillagning:
Riv av toppen av posen ved markeringen. Tilsett varmt vann (3,6 dl) opp til nivåmarkøren. Rør godt, lukk posen med zip-låsen og la retten hvile i 8 minutter.
Tilleggsinformasjon:
Glutenfri, Laktosefri, Melkefri