15% rabatt på Rab & Bergans

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Klær  Tilbehør  Luer, caps og skjerf  Luer  Isbjörn Squirrel Winter Cap Kids Mint
Isbjörn

Isbjörn Squirrel Winter Cap Kids Mint

Nyhet
Isbjörn Squirrel Winter Cap Kids Mint
Beskrivelse

Beskrivelse

Tenk deg en vinterlue med de samme gode egenskapene som alt det andre vinterutstyret vårt. Da får du en god idé om hvordan vår stilige ekornlue ser ut. Dette er en polstret vinterlue foret med fuskepels og med et tradisjonelt tømmerhoggermotiv. Den fås i en rekke farger som passer til resten av kolleksjonen vår.

BIONIC Finish Eco
BIONIC Finish Eco åpner nye perspektiver for klesbransjen. Med BIONIC Finish Eco har Rudholm-konsernet lykkes med å utvikle en vannavstøtende overflatebehandling som ikke avgir melorganiske forbindelser. Innen hydrofob etterbehandling er dette et spesielt utviklet økologisk alternativ til melkarbonprodukter.

PrimaLoft
PrimaLoft er en fin denier, høyloftet, kontinuerlig filamentisolasjon som er utviklet for å gi varme, kompressibilitet og mykhet. De fine fibrene danner små luftlommer som holder på kroppsvarmen og holder kulden ute. Disse fine fibrene er konstruert for permanent vannbestandighet og skaper en tett overflatespenning som motvirker fuktinntrengning. Fine denier kontinuerlige filamentfibre er myke og komprimerbare.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer152324-0162
EAN-kode-
VaremerkeIsbjörn
FargeMint
Størrelser-
152324
BruksområdeLivsstil
MålgruppeBarn/Junior
SesongHøst, Vinter
Omtaler
Også tagget i:
  • Barn/Junior
  • Høst
  • Livsstil
  • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny