15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Klær  Kjoler  Kjoler  Craghoppers NosiLife Pro Dress Women

Craghoppers NosiLife Pro Dress Women

Nyhet
Craghoppers NosiLife Pro Dress Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg dette fleksible reiseplagget og se frem til en allsidig partner på ditt neste eventyr i varmt klima. Det lette stretchstoffet, som fås i en rekke ensfargede modeller og med trykk, gjør at du kan bevege deg fritt, mens NosiLife-insektmiddelet holder sultne skadedyr på avstand.

NosiLife
Den ultimate plaggserien med integrert, ikke-vaskbar insektbeskyttelse. Denne beskyttende teknologien er allerede innvevd i produksjonen av materialet. Denne innovative teknologien er unik innen tekstilproduksjon. Uavhengige testlaboratorier har testet beskyttelsen i hele plaggets levetid. Disse testene viser også at NosiLife-teknologien fra Craghoppers gir opptil 90 % beskyttelse mot myggstikk og andre insektstikk, noe som gir ekstra beskyttelse mot livstruende sykdommer som malaria.

Fuktkontroll
Til tross for intense opplevelser holder disse plaggene deg kjølig og frisk hele tiden, slik at huden kan puste. Disse stoffene er utviklet på en slik måte at de effektivt transporterer fuktighet bort fra huden og lar den fordampe raskt over et stort område.

Vask og bruk
Mange av Craghoppers' plagg har spesielt lettstelte egenskaper, som hurtigtørkende og krøllresistente. Dette er mulig på grunn av stoffets konstruksjon eller ved bruk av en egnet overflatebehandling, og gir best mulig komfort på reisen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1566945508011
EAN-kode5054904570331
VaremerkeCraghoppers
FargeBlue Navy
StørrelserXS
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Lignende produkter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny