15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Klær  Bukser & Shorts  Shorts  Mammut Aenergy TR Shorts Women Black
Mammut

Mammut Aenergy TR Shorts Women Black

Nyhet
Mammut Aenergy TR Shorts Women Black
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse minimalistiske shortsene har ingen dikkedarer i det hele tatt og imponerer i stedet med sin absolutte letthet og luftige følelse. Shortsen er nummer 1 med tanke på vekt og gir deg derfor en bekymringsløs løpeopplevelse. Takket være det pustende 2-veis stretchmaterialet tørker shortsen på kort tid, selv på varme dager og under svette treningsøkter. Takket være snoren kan du bestemme den optimale passformen for deg selv.

Mammut Aenergy TR-shortsen er perfekt skreddersydd til behovene til trailløpere. Reflekselementer på shortsen sørger for at du er godt synlig selv i mørket og kan leve ut lidenskapen din for løping selv ved dårlig sikt. Du kan trygt oppbevare eiendelene dine i baklommen med glidelås uten at de er i veien mens du løper.

Takket være den atletiske passformen sitter shortsen tettsittende og gir ubegrenset bevegelsesfrihet. Med en vekt på bare 82 g kan du knapt føle shortsen på huden din og kan konsentrere deg fullt ut om ytelsen. Enten det er stiløping eller fotturer, er Mammut Aenergy TR-shortsene det perfekte valget for alle aktive kvinner som setter pris på lette og funksjonelle klær.

Kjennetegn:

  • Midjevidde justerbar med snøring
  • Glidelåslomme på linning
  • MAMMUT skrifttrykk
  • Reflekselementer for økt synlighet

Mammut Aenergy TR-shortsen for kvinner er laget av bærekraftige materialer. De består av en andel resirkulerte syntetiske fibre og bærer bluesign®-merket, som står for økologisk og bærekraftig tekstilproduksjon. I tillegg sikres rettferdige arbeidsforhold under produksjonen av shortsene og CO2-utslippene er 100 % avkarbonisert.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer154700-0073
EAN-kode-
VaremerkeMammut
FargeBlack
Størrelser-
154700
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny