20% på telt, soveposer & liggeunderlag  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Aktiviteter  Travel  Håndkler  Cocoon Microfiber Towel Hyperlight M

Cocoon Microfiber Towel Hyperlight M

Nyhet
Cocoon Microfiber Towel Hyperlight M
Beskrivelse

Beskrivelse

Oppdag Cocoon Microfiber Towel Hyperlight, den ultimate reisehåndkleet. Cocoon Microfiber Towel Hyperlight er et enestående kompakt og ultralett reisehåndkle laget av 100% resirkulert og gjenvinnbar polyester-mikrofiber. Det har en praktisk reim for opphenging og enkel sammenrulling og sikring når det ikke er i bruk. Dette svært absorberende og rasktørkende håndkleet er produsert i Portugal og kan absorbere nesten 4 ganger sin egen vekt i vann!

Cocoon Microfiber Towel Hyperlight er den perfekte følgesvenn for reise, campingeventyr eller trening. Den ultrlette designen gjør den enkel å pakke ned i ryggsekken eller kofferten uten å ta opp for mye plass. Når du trenger det, er det klart til å raskt og effektivt absorbere fuktighet, og det tørker like raskt så du kan pakke sammen og fortsette på reisen.

Gi deg selv den komforten du fortjener under dine eventyr med dette pålitelige mikrofiberhåndkleet. Dets miljøvennlige produksjon gjør det til et bevisst valg for alle eventyrere som verdsetter både kvalitet og bærekraftighet. Utstyr deg med Cocoon Microfiber Towel Hyperlight og la dens høye absorbering omfavne hver reise for å gjøre den litt mer behagelig.

Spesifikasjoner:

  • Dimensjoner: 90 x 50 cm
  • Vekt: 50 g
  • Materiale: Polyester-mikrofiber
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1541234820000
EAN-kode799696118754
VaremerkeCocoon
FargeLava Grey
BruksområdeCamping, Reise
Omtaler
Også tagget i:
  • Camping
  • Reise

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny