15% rabatt på Rab & Bergans

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Klær  Jakker & Vester  Allroundjakker  Rab Xenair Alpine Light Jacket Men Orion Blue
Rab

Rab Xenair Alpine Light Jacket Men Orion Blue

Nyhet
Rab Xenair Alpine Light Jacket Men Orion Blue
Beskrivelse

Beskrivelse

Xenair Alpine Light Hoodie er en tilpasningsdyktig, lett og allsidig jakke med dobbel syntetisk isolasjon som er ideell for skiftende vær og aktiviteter med mange pauser. Det svært pustende, værbestandige Pertex Quantum Air-skallet og det resirkulerte PrimaLoft Gold Active-isolasjonsmaterialet, som er laget i to ulike tykkelser, holder effektivt på kroppsvarmen når du tar en pause og øker luftsirkulasjonen når du begynner å anstrenge deg igjen. Strategisk plasserte isolasjonsmaterialer med ulik tetthet i spesifikke kroppssoner, med lettere isolasjon under armene, på sidene, langs ryggraden og på hodet, gjør at denne jakken effektivt balanserer kroppstemperaturen og setter en stopper for stadige endringer.

Xenair Alpine Light Hoodie er optimalisert for action og har forbøyde ermer, lett YKK-glidelås foran og komfortabel hakebeskyttelse. Mansjettene er elastiske og kan enkelt trekkes over hanskene for en sømløs passform, og kanten kan justeres individuelt i bredden. Hettegenseren har justerbar hette som passer til hjelm, tre skjulte lommer med YKK-glidelås, én på brystet og to paspolerte lommer foran (hvorav én også fungerer som sekk).Den lette vekten og multifunksjonaliteten gjør den til den perfekte overtrekksjakken for raske, lette sommerturer eller som et slitesterkt mellomlag i kjøligere vær.

PrimaLoft Gold Aktiv
En effektiv syntetisk isolasjon som gir akkurat passe mengde varme, pusteevne og stretch for å holde deg i bevegelse raskt og fritt, spesielt under aktiviteter med mye hvile.

Pertex Quantum Air
Den åpne vevestrukturen øker luftgjennomtrengeligheten i dette svært pustende og vindavvisende materialet, perfekt for intense økter på fjellet.

Kroppskartleggingsteknologi
Vi velger materialer basert på kroppssone og behov (mer stretch, beskyttelse eller pusteevne). Resultatet er bedre utstyr for deg, din aktivitet og forholdene, og en følelse av velvære fra første til siste skritt.

Xenair-kolleksjonen
Xenair, Rabs syntetiske isolasjonskolleksjon for fjellklatrere, er svært pustende, tilpasningsdyktig og allsidig. Det intelligente materialet er isolert og luftgjennomtrengelig i ulike tettheter avhengig av kroppssone og regulerer kroppstemperaturen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer150527-2156
EAN-kode-
VaremerkeRab
FargeOrion Blue
Størrelser-
150527
BruksområdeLivsstil, Vandring
MålgruppeHerre
SesongHøst, Sommer, Vår
Jakketype-
Omtaler
Også tagget i:
  • Herre
  • Høst
  • Livsstil
  • Sommer
  • Vandring
  • Vår

Lignende produkter

-40%
Varg M Älgön Down Hood Anorak Jacket
3 459 kr fra 2 075 kr
Delbetal fra 158 kr/mnd
  • Blueberry Blue
  • L
  • M
  • S
-25%
Mammut Protect Down Bag -18C
5 939 kr 4 449 kr
Delbetal fra 267 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny