Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Mot nye topper
BrandHeader_Merrell
Merrell - Let`s Get Outside
Det hele startet med et par skreddersydde cowboy boots, men når Randy Moore slo seg sammen med Clark Matis og John Schweizer endret fokuset til å skape en klassisk men prisgunstig hiking boot. Med design, komfort, holdbarhet og allsidighet i tankene fortsetter Merrell å levere tursko til utendørsentusiaster verden rundt.

Merrell

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Skostørrelse

 • 36
 • 37
 • 38
 • 41
 • 42

Farge

 • Grå
 • Rød
 • Svart
 • Turkis

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 5
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Merrell Trail Glove 6 sko Dame Svart
Merrell Trail Glove 6 sko Dame Svart Svart
Merrell
Trail Glove 6 sko Dame Svart
1 249 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 37,5EU 41EU 42
Merrell Vapor Glove 4 sko Dame rød
Merrell Vapor Glove 4 sko Dame rød rød
Merrell
Vapor Glove 4 sko Dame rød
1 039 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 37EU 37,5
Merrell Vapor Glove 4 sko Dame turkis
Merrell Vapor Glove 4 sko Dame turkis turkis
Merrell
Vapor Glove 4 sko Dame turkis
RRP 1 039 kr 889 kr
 • Versjoner: EU 37EU 37,5
- 14 %
Merrell Moab 2 Mid GTX sko Herre Svart
Merrell Moab 2 Mid GTX sko Herre Svart Svart
Merrell
Moab 2 Mid GTX sko Herre Svart
RRP 1 569 kr 1 359 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 41
- 13 %
Merrell Trail Glove 6 sko Dame Grå
Merrell Trail Glove 6 sko Dame Grå Grå
Merrell
Trail Glove 6 sko Dame Grå
RRP 1 249 kr 1 069 kr
gratis frakt
 • Versjoner: EU 37
- 14 %
Merrell Around Town Sunvue Woven sandaler Dame rød
Merrell Around Town Sunvue Woven sandaler Dame rød rød
Merrell
Around Town Sunvue Woven sandaler Dame rød
RRP 1 029 kr 559 kr
 • Versjoner: EU 36EU 37
- 46 %
Merrell Vapor Glove 4 sko Herre Grå
Merrell Vapor Glove 4 sko Herre Grå Grå
Merrell
Vapor Glove 4 sko Herre Grå
RRP 1 039 kr 969 kr
 • Versjoner: EU 41

 

Merrell - en utsøkt sko for friluftsliv

Merrell har siden 1981 produsert solide og moderne sko til friluftsliv og hverdagsaktiviteter. Fokuset ligger på komfort og design. De tilbyr en rekke forskjellige modeller til både herre, dame og barn, og sortimentet deres sprer seg fra sommersandaler til vintersko. Trenger du sko for et aktivt liv, er et skopar fra det nordamerikanske merket et godt valg.

Solide sko til allslagsvær

Merrell ble grunnlagt i 1981 i Green Mountains i Vermont, USA. Et området kjent for sine enestående naturområder gjorde utendørsutstyr til et naturlig fokus for grunnleggerne av bedriften. Merrell har i løpet årene siden oppstarten gjort seg anerkjent som en av de beste utendørsmerkene på markedet, og skoene deres assosieres med høy kvalitet, holdbare løsninger og et moderne design. Merrell er også et merke som kan skryte av å ha en høy prosent av gjenkjøpere. Det vil si personer som har kjøpt et par Merrel-sko, og som er så fornøyde at de kjøper et par til senere.
Merrell Vandrestøvler Produksjonen og varesortimentet til Merrell øker for hvert år og gir et vidt spekter av muligheter. Alle som er interessert i friluftsliv vet at kvaliteten på skotøyet kan avgjøre om turen blir en suksess eller ikke. Dette er noe Merrell har tatt på alvor. Deres produkter går aldri på kompromiss med komfort og levetid. I tillegg er merket opptatt av at man kan se stilig ut selv om man går i fjellet eller skogen. Det trenger ikke å være motstridende å være moteriktig og stilig selv om du er komfortabel. Dette er noe friluftsliventusiaster verden over har oppdaget og tatt til sine bryst.
Merrell ønsker å oppmuntre mennesker fra alle samfunnslag og yrker til å komme seg ut i naturen. Undersøkelser har vist at mange av oss i gjennomsnitt ikke får nok mosjon i naturen, og natur har vist seg å ha en anti-stressende effekt på oss i tillegg til å dempe depresjonssymptomer. Merkets agenda om å få mennesker ut i naturen for å puste frisk luft, bevege stive lemmer og svette noen dråper er dermed positivt for den generelle folkehelsen.

Beskrivelse som ofte blir brukt om Merrell:

 

 • Komfortable
 • Stilige
 • Slitesterke

 

Passform til dame, herre og barn

Passform en av de sentrale elementene som blir prioritert når Merrell lager sko. Det er passformen er det som avgjør om foten får tilstrekkelig støtte og pusterom. Under utviklingen av produktene deres jobber de seg gjennom lagene fra innerst til ytterst. De sier seg ikke ferdig før produktet er 100 % perfekt i forhold til skoens bruksområde. Når de lager skoene sine tar de også i betraktning at den anatomiske oppbygningen hos kvinner er annerledes enn hos menn. Merrell var faktisk det første skomerket som brukte Gore-Tex-membran i sine sko, og de er kjente for utviklingen deres av Q-sålen. Denne har ergonomiske luftputer som minsker støt i foten noe som igjen reduserer slitasje i knær og rygg. Merrell sitt sortiment er like bredt som kundegruppen deres. Denne gruppen består av alt fra friluftsliventusiaster som befinner seg hver dag i naturen, til mennesker som ønsker komfortable, slitesterke og stilige sko i hverdagen. I kolleksjonen deres finner du blant annet vandresko, støvler og landsandaler i tillegg til et stort utvalg av sko spesielt laget til vannsport eller til bruk vinterstid. Uansett hvilke aktiviteter du liker, vil du finne noe fra Merrell som passer ditt behov i nettbutikken vår, og vi fører en rekke andre merker også. Alt for at du skal kunne finne det du leter etter på ett og samme sted.