Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Barfot- og Minimalistiske sko

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Stort utvalg av minimalistiske og barfotsko

Minimalistiske sko og barfotsko er laget for at foten skal kunne bevege seg så naturlig som mulig når du er ute og løper. Du får god kontakt med underlaget og kan nyte følelsen av å løpe tilnærmet barfot – bare at beina er godt beskyttet. Vi har et spennende utvalg til både dame og herre i forskjellige størrelser og farger. Her er det noe for enhver smak, enten du vil ha diskré farger eller et iøynefallende design. De ulike modellene har forskjellige egenskaper, og du bør velge i henhold til både preferanser og ferdigheter. Det finnes barfotsko som gir greit med demping, mens andre er beregnet for godt erfarne barfotløpere. Denne typen sko har som regel en nøytral demping, men uten at de gir pronasjonsstøtte. Et lite tips fra oss er å fukte sålen før du løper på mykt underlag for å få bedre bakkekontakt.

Butikken for løpere

Du finner både minimalistiske sko og annet utstyr for løpere her i butikken vår. Vi er en gjeng med friluftsentusiaster som ønsker å gjøre det enkelt for folk flest å komme seg ut i naturen. Det er derfor vi spesialiserer oss på klær, utstyr og tilbehør for alle som ønsker å være aktive, enten du foretrekker vandring, toppturer, løping, klatring eller annen sport. Du finner for eksempel kompresjonstøy, vindjakker og drikkeflasker her hos oss også. Vi anbefaler uansett at du har forskjellige løpesko for hånden, slik at du kan variere etter behov. Det gjelder spesielt for deg som liker å løpe variert i forskjellige terreng og forhold. Derfor finner du blant annet løpesko med pigger, terrengløpesko og løpesko for landevei her hos oss.

Hvordan venne seg til barfotsko

Minimalistiske sko trenger litt tilvenning før du kan begynne å løpe med dem. Til gjengjeld kan du løpe mer effektivt og forbedre løpsteknikken din ved hjelp av denne typen sko. Skoene har et lavt (eller ingen) dropp og er svært fleksible. Dropp vil si høydeforskjellen mellom forfot og hæl. Vi anbefaler at du tar det rolig i begynnelsen og kjenner etter hvordan føttene dine føles ut. Steget ditt blir flyttet nærmere frem med denne typen sko, og dette har en innvirkning på foten din. Du aktiverer muskler som du ellers ikke behøver, og det kan føles uvant ut i begynnelsen. Du kan også vurdere om du vil ha barfotsko som et par nummer til intervalltrening og bakkeøkter og variere med mengdetreningssko til lengre løpeturer på hard asfalt.