Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Mot nye topper

Drikkeflasker

3 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Bærekraftsertifiseringer

  • bluesign APPROVED 1
  • Global Recycled Standard (GRS) 1

Farge

  • Gul
  • Grå
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
CamelBak Quick Stow kolbe 620 ml
CamelBak Quick Stow kolbe 620 ml
CamelBak
Quick Stow kolbe 620 ml
RRP 299 kr 189 kr
- 37 %
Osprey Duro Dyna håndholdt Grå
Osprey Duro Dyna håndholdt Grå Grå
Osprey
Duro Dyna håndholdt Grå
RRP 459 kr 439 kr
CamelBak Ultra håndholdt 500 ml Svart/Gul
CamelBak Ultra håndholdt 500 ml Svart/Gul Svart/Gul
CamelBak
Ultra håndholdt 500 ml Svart/Gul
RRP 519 kr 319 kr
- 39 %

Hold deg alltid hydrert

Vann er en livsviktig kilde for alle levende, noe som Addnature tar på alvor. Vi ønsker sterkt å kunne tilby et godt utvalg av klær og utstyr til friluftsmennesker. Her kan du derfor forvente en koselig friluftshandel på nett, for ikke å nevne et bredt utvalg av flasker. Noen er ganske flinke på å drikke nok vann daglig, mens andre ikke er så flinke til det. Det beste med drikkeflasker er at de er veldig praktiske å gripe med seg en flaske. Her er det derfor nok av drikkeflasker å velge mellom.
Et utvalg for enhver

Blant utvalget finner du flasker i ulike farger, fasonger, størrelser og design. Gjennom utvalget finner du flasken som passer deg og dine behov til enhver anledning. Noen trenger en drikkeflaske til å ta med seg over alt,Platypus softbottle drikkeflaske på Addnature.no mens andre kun trenger det til sine løpeturer og lignende aktiviteter. Det viktigste er at du finner flasken som du er mest komfortabel med. Når det kommer til drikkeflasker, så har vi ulike preferanse. Med et større utvalg å velge mellom, så er det enklere å finne den type flaske som passer deg personlig.


Sørger for å ha riktig mengde vann på tur

Termosflaske produsert i rustfritt stål kan blant annet holde drikken kald eller varm i flere timer. Dette er praktisk om du skal på tur og enten trenger å holde varmen eller å kjøle deg ned. Sammenleggbar vannflaske kommer i fleksibelt materiale og en drikke-tut. Disse tar derfor veldig liten plass, og setter heller ikke smak i vannet som mange er bekymret for. Når flasken er tom, så er det bare til å rulle den sammen så den tar enda mindre plass. Dersom du skal ut å løpe, så er en flexi-flaske med sugerør på 350 ml et godt alternativ. Flexi-flasker er designet med ekstra godt grep, fleksibel og klembar. Denne gir heller ikke fra seg en ekkel smak i væsken. Flexi-flasker finnes også i 500 ml, som du kan oppbevare i skalljakken, beltet eller i håndflaten. Det er så viktig å hydrere seg under løpeturen! I seksjonen for drikkeflasker til løpere finnes det flere alternativer. Drikkeblærer er praktisk om du trenger drikken lett tilgjengelig. Håndfestet drikkeflaske leveres med en ergonomisk utformet flaske med lomme og bånd til å feste rundt hånden. I lommen kan du for eksempel på plass til en mobil. En slik flaske er ikke tung og gnager ikke på huden din. Så din neste løpetur vil gå som smurt med riktig flaske for anledningen!