Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Lapis

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Klatreutstyr av høy kvalitet fra slovenske Lapis

På Addnature.no har vi alltid lagt vekt på utstyr til friluftsliv og klatring, og vet hvor viktig god teknikk og godt utstyr er for en sikker og trygg utførelse av klatresporten. Som leverandør av utstyr til klatring har Lapis alltid hatt stor tyngde i markedet, og i vårt sortiment har vi børster av ypperste kvalitet nettopp fra denne velkjente spesialisten innen klatreutstyr.
Er du en klatreentusiast på stadig jakt etter den optimale linjen, så er en god børste standardutstyr for enhver klatrer. Med en stiv og god trebørste kan du rense fjellsprekker og fester for et sikkert innsteg.

Utstyrsleverandør på landslagsnivå

Det Slovenske Lapis har opprinnelse fra 1991, og produserer førsteklasses klatregrep, børster, og kalkposer. Med sin førstehånds kjennskap til klatring og setting av ruter, skar Aljosa Grom ut sine første grep, som raskt ble til stor inspirasjon for klatrere over hele verden. Med entreprenøren Jaka Schlamberger med på laget, utvidet de etter hvert til over 1200 ulike klatregrep som i dag brukes i konkurranse og er å finne i de aller beste hallene, verden over. Det svært anerkjente firmaet støtter Slovenias nasjonale klatreteam, og leverer grep, fottak, bjelker, krimper, kanter, lister, pincher, og slopere til klatreveggene deres for å gi dem de beste treningsforutsetninger før utfordrende konkurranser. Med de populære Unstable Bouldering bjelkene og Rollyballs-tak, trener landslagsklatrerne sine ferdigheter også på bevegelige grep for å trigge balanse og kontroll enda mer. For barn har de utviklet grep i en morsom alfabetserie. Dette er gode grep for barnehender i et vidt spekter av knallfarger, gjør seg i barneveggen. Alle klatretak fra Lapis er utformet i tråd med de gjeldende sikkerhetsstandarder, nemlig EN 12572-3 og EN 71-3.

Høykvalitets klatrebørster på Addnature.no

Lapis sitter på den beste kompetanse på børster, tape, kalk, kalkposer og steg. Dette er klatretilbehør og buldrebørster av aller høyeste kvalitet, perfekt for innendørs og utendørs klatring. Lapis klatrebørste er ganske enkelt et begrep i seg selv. Så sterkt står denne merkevaren blant kravstore buldrere og klatrere som vet hva som fungerer i bruk. Den gjør jobben på beste vis hver gang, med en imponerende lang levetid. Lapis mest eksklusive børste er laget 100 % organisk i kirsebærtre eller valnøtt, og vurderes som en av de klart beste på markedet. En stor fordel med trematerialet, er at et stivt trehåndtak ikke flekser ved børsting. Med tradisjonelle plasthåndtak må man ofte hjelpe til med å trykke børstehodet ned mot overflaten for å oppnå effektiv børsting. Med myke hår som står tett, får du bort gammel kalk og får tilbake gammel tekstur i klatretaket. Særlig på innendørstak vil mange oppleve at en stiv nylonbust vil kunne polere mer enn å gi optimal friksjon.
På Addnature.no finner du anerkjente klatrebørster fra Lapis:

  • Trebørste
  • Plastbørste i assorterte farger
  • Kalkposer

Tenk høykvalitetsprodukter når du skal klatre

Drømmen er minimalt med børsting når du klatrer, å bare kunne fokusere på å finne flyten, den meditative rytmen i bevegelsene, fra et tak til et annet. Men spesielt på lite brukte ruter, er en god børste uunnværlig. Det kan gro til med mose og lyng utendørs, og kalken må pusses bort. Både det som ligger igjen på takene, og tickemerker som er risset opp. Klatreveggen er ikke sikker før du har børstet vekk mose og tatt vekk løse småstein. Har du kastet deg på buldrebølgen, er det ekstra viktig at du får rensket veien over fjellformasjoner og store steiner. Uten sikring må du legge ekstra vekt på å få gode grep. Invester i en god buldrebørste fra Addnature.no. Etter litt trening er det bare å legge i vei, utfordre grensene og optimalisere ditt register av bevegelsesmønstre. Heng klatrebørsten i kalkposen mens du beregner vinkler og beste dragretninger. Hold best mulig på taket for å få best mulig flyt, børst stegene trygge for rusk og rask, og du er klar for neste forflytning.
Vi har alle et felles ansvar for å at ruten er komplett, sjekke bolter om de må erstattes, eller om muttere må strammes. Varsle medklatrere om steinsprangfare og usikre partier. Med en solid børste som tåler litt juling er du godt rustet om du mistenker dårlig kvalitet på et feste. Sjekk det grundig før du belaster fullt. Vertikale riss, lister, overheng – ingenting er noe problem så lenge utstyret holder!