Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker

Stiger

4 Produkter
Filter
Nullstill

Produkt

  • Fotløkke 2
  • Hjelpekrets 2

Farge

  • Gul
  • Rød
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Camp Ladder sikkerhetskabel
Camp Ladder sikkerhetskabel
Camp
Ladder sikkerhetskabel
2.339 kr 1.969 kr
gratis frakt
- 16 %
Petzl Footcord
Petzl Footcord
Petzl
Footcord
309 kr 279 kr
Edelrid Prostep II fotløkke 120cm Svart
Edelrid Prostep II fotløkke 120cm Svart Svart
Edelrid
Prostep II fotløkke 120cm Svart
199 kr
Black Diamond Etrier Ladder Six Step
Black Diamond Etrier Ladder Six Step
Black Diamond
Etrier Ladder Six Step
549 kr 499 kr

Spennende utvalg av klatrestiger

Er du på jakt etter praktiske stiger som du kan ha med deg på neste klatretur med kalkposen? Vi har et enormt utvalg av klatrestiger fra forskjellige merker i sortimentet vårt. Produktene fås med mange ulike egenskaper og funksjoner, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer perfekt for nettopp dine behov. Du finner for eksempel helt enkle varianter med kun løkker til føtter når du skal klatre på rep. De er slitesterke og holder foten din godt på plass. Vi har også robuste varianter i rustfri vaier. De veier lite og kan rulles sammen for å enkelt bære dem med deg. Disse passer perfekt til trange grotter, adrenalinfylt alpinklatring og til redningsaksjoner.

Vi vet hva som skal til for vellykkede klatreekspedisjoner

Addnature er en butikk som spesialiserer seg på produkter til eventyr ute i friluft. Det spiller ingen rolle om du skal spasere gjennom skog og mark eller bryne krefter i fjellveggen – vi har et enormt utvalg av turbukser, klatreutstyr, fjellsko, skalljakker og mye annet. Vi elsker selv å være ute i naturen og driver med alt fra padling til klatring. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp til å finne frem til de produktene som passer best for deg.

Hvordan velge riktig klatrestige

Vi anbefaler at du tenker gjennom hvilke behov du har. Dersom du er i tvil, anbefales det å kjøpe forskjellige varianter. Vi har stiger som passer for både big wall og krevende grottepassasjer. Klatrestigene kan være uunnværlige hjelpere når du skal overvinne spesielt krevende ruter. Produktene fås i ulik total lengde og lengde mellom trinnene. Variantene som kun har løkker er ofte justerbare både når det gjelder lengde og passform rundt foten. Du bør også vurdere om du trenger annet utstyr sammen med den nye klatrestigen din, som for eksempel slyngebånd, falldempere eller tauslynger.

Se opp for slitasjeskader

Akkurat som alt annet av klatreutstyr, må du være spesielt oppmerksom på slitasje og belastninger på klatrestiger. Det er svært viktig for sikkerheten din at produktet er i topp stand og blir tatt godt vare på. Se over alt av utstyr ofte og se etter synlige tegn på skader. Dersom du er i tvil, er det alltid bedre å erstatte utstyret enn å ta sjanser. Det kan nemlig oppstå usynlige skader om utstyret utsettes for store belastninger. Det er bare å spørre oss om du trenger tips og gode råd til vedlikehold av det nye klatreutstyret ditt. Vi hjelper deg mer enn gjerne.