Online sykkelbutikk
Midtsommersalg | Fantastiske tilbud på en mengde klær og sko

Stiger

7 Produkter
Filter
Nullstill

Produkt

  • Fotløkke 4
  • Hjelpekrets 3

Farge

  • Grå
  • Rød
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Camp Ladder Safety Cable
Camp
Ladder Safety Cable
2.459 kr
gratis frakt
Camp Ladder Safety Cable
Petzl Footcord
Petzl
Footcord
309 kr 239 kr
- 23 %
Petzl Footcord
Edelrid Prostep II Foot Loop 120cm Svart Svart
Edelrid
Prostep II Foot Loop 120cm Svart
229 kr 189 kr
- 17 %
Edelrid Prostep II Foot Loop 120cm Svart
Black Diamond Etrier Ladder 5 Step
Black Diamond
Etrier Ladder 5 Step
489 kr 359 kr
- 27 %
Black Diamond Etrier Ladder 5 Step
Petzl Looping Aidstege, 4 steg
Petzl
Looping Aidstege, 4 steg
529 kr 399 kr
- 25 %
Petzl Looping Aidstege, 4 steg
Metolius Easy Aider Grå Grå
Metolius
Easy Aider Grå
649 kr 399 kr
- 39 %
Metolius Easy Aider Grå
Metolius Easy Aider rød rød
Metolius
Easy Aider rød
649 kr 399 kr
- 39 %
Metolius Easy Aider rød

Spennende utvalg av klatrestiger

Er du på jakt etter praktiske stiger som du kan ha med deg på neste klatretur med kalkposen? Vi har et enormt utvalg av klatrestiger fra forskjellige merker i sortimentet vårt. Produktene fås med mange ulike egenskaper og funksjoner, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer perfekt for nettopp dine behov. Du finner for eksempel helt enkle varianter med kun løkker til føtter når du skal klatre på rep. De er slitesterke og holder foten din godt på plass. Vi har også robuste varianter i rustfri vaier. De veier lite og kan rulles sammen for å enkelt bære dem med deg. Disse passer perfekt til trange grotter, adrenalinfylt alpinklatring og til redningsaksjoner.

Vi vet hva som skal til for vellykkede klatreekspedisjoner

Addnature er en butikk som spesialiserer seg på produkter til eventyr ute i friluft. Det spiller ingen rolle om du skal spasere gjennom skog og mark eller bryne krefter i fjellveggen – vi har et enormt utvalg av turbukser, klatreutstyr, fjellsko, skalljakker og mye annet. Vi elsker selv å være ute i naturen og driver med alt fra padling til klatring. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp til å finne frem til de produktene som passer best for deg.

Hvordan velge riktig klatrestige

Vi anbefaler at du tenker gjennom hvilke behov du har. Dersom du er i tvil, anbefales det å kjøpe forskjellige varianter. Vi har stiger som passer for både big wall og krevende grottepassasjer. Klatrestigene kan være uunnværlige hjelpere når du skal overvinne spesielt krevende ruter. Produktene fås i ulik total lengde og lengde mellom trinnene. Variantene som kun har løkker er ofte justerbare både når det gjelder lengde og passform rundt foten. Du bør også vurdere om du trenger annet utstyr sammen med den nye klatrestigen din, som for eksempel slyngebånd, falldempere eller tauslynger.

Se opp for slitasjeskader

Akkurat som alt annet av klatreutstyr, må du være spesielt oppmerksom på slitasje og belastninger på klatrestiger. Det er svært viktig for sikkerheten din at produktet er i topp stand og blir tatt godt vare på. Se over alt av utstyr ofte og se etter synlige tegn på skader. Dersom du er i tvil, er det alltid bedre å erstatte utstyret enn å ta sjanser. Det kan nemlig oppstå usynlige skader om utstyret utsettes for store belastninger. Det er bare å spørre oss om du trenger tips og gode råd til vedlikehold av det nye klatreutstyret ditt. Vi hjelper deg mer enn gjerne.