Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Falldempere

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Slå deg løs på trygge og morsomme klatreturer

Akkurat som navnet tilsier, er falldempere uunnværlig utstyr som demper fallet og minsker risikoen for fare under klatring. De blir spesielt brukt til via ferrata og naturlig klatring. Vi har et spennende utvalg i vårt sortiment, inkludert komplette sett med slynger, karabiner og dempesømmer. Utstyret er sertifisert og av høy kvalitet, ettersom vi kun samarbeider med anerkjente merkevarer. Det finnes også egne modeller for barn som ønsker å føle seg tryggere når de skal være med på via ferrata. Utstyret er dessuten tilgjengelig i mange ulike farger, og enkelte modeller fås sammen med oppbevaringsposer.

Butikken for alle som elsker å klatre

Addnature drives av mennesker som elsker å boltre seg i naturen, og vi driver med alt fra vandring til klatring. Vi vet derfor hva du trenger for å føle deg trygg på vei opp fjellsiden, og du finner et stort utvalg av sikkerhetsutstyr som falldempere, hjelmer og stiger her hos oss. Vi har dessuten mye mer å friste med enn bare klatreutstyr. Vi spesialiserer oss på friluftsprodukter for både små og store eventyr.

Klatreutstyr til via ferrata

Falldempere brukes ofte ved klatring i via ferrata. Dette er løyper med fastmontert utstyr som du enten kobler deg inn på eller holder deg fast i. Fjellveggene er ofte svært bratte, og du kan derfor få storslåtte naturopplevelser uten at du må kunne klatre. Du finner via ferrata løyper verden over, og det finnes mange av dem her i Norge. Du trenger derfor ikke reise langt for å oppleve denne morsomme formen for klatring. Du må selvsagt være i god form før du begir deg oppover fjellveggen, men det finnes både enkle og svært krevende løyper. Tilpass derfor etter formen din og velg en løype som du føler deg trygg på at du kan klare.

Hvordan dempes egentlig fallet?

De spesielle dempesømmene rives opp ved fall og bidrar til å dempe energien som oppstår fra fallet. Karabinene låses automatisk og er enkle å håndtere. Det er viktig å supplere med annet nødvendig sikkerhetsutstyr, og det er derfor du kan kjøpe sett med dempere, klatreseler og hjelmer sammen. Synes du det er vanskelig å finne det rette utstyret for deg? Det er bare å ta kontakt om du trenger hjelp med å finne frem til spesifikke produkter eller om du trenger tips og råd. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme deg ut på nye eventyr. Vi har utstyret, og du har ønsket om storslåtte naturopplevelser. En perfekt kombinasjon!