Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Rappellerings utstyr

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
AustriAlpin Standard Figur 8 Svart
AustriAlpin Standard Figur 8 Svart Svart
AustriAlpin
Standard Figur 8 Svart
Veil. pris 129 kr 79 kr
- 38 %

Det som går opp, må komme ned

Klatring har blitt en ekte folkesport, både innendørs og utendørs, og har blitt en favoritt for både nye og erfarne utøvere i alle slags aldre. Dermed er det viktig å huske på nettopp det gamle ordtaket om at det som går opp, må komme ned, og da er det bare om å gjøre å få det til på den trygge og kontrollerte måten. Det er der rapelleringsutstyret kommer inn i bildet for å gjøre jobben sin. Det rette rapelleringsutstyret sørger for at du kan komme deg ned igjen fra toppen etter veien opp, eller ned for å komme deg opp igjen, bremse tauet på riktig måte og sikre at du lander mykt og forventet. Det er tross alt ganske så viktig.

 

Utstyret teller, både innendørs og utendørs

 

Hvis du akkurat har begynt med klatring og fortsatt trener på det grunnleggende, er det en perfekt tid å begynne å finjustere utstyret på. Rapelleringsutstyr er en kategori som inneholder mye forskjellig, men noe sånt som taubremser er for eksempel noe du kan lære deg med en gang. De går under litt forskjellige navn, men er en hovedblokk innen rapelleringsutstyr, siden de hjelper deg med å bremse nedstigningen. Som alt annet innen klatring, kan det være lurt å lære seg under kontrollerte forhold før du tar det med ut i «virkeligheten», så spør treneren din om hvilke som er rett for deg.utstyr til rappellering på Addnature.no Hvis du allerede har holdt på en stund, vet du at det ikke er noe som heter for mye, eller for nytt, rapelleringsutstyr. Ting blir slitt og ting blir gammelt, så finn deg erstatningene rett her hos oss på addnature.no.

 

Det du trenger til klatringen, på ett og samme sted

 

Hos Addnature finner du en nettbutikk full av utstyret du trenger, har lyst på eller som rett og slett bare er helt nødvendig. Rapelleringsutstyret er en av utstyrskategoriene du ikke kan overse, så ta en titt på utvalget i dag. Vi gjør det vi kan for å sørge for at friluftsliv, villmark og natur er så tilgjengelige for alle som mulig, og klatring er en av de store favorittene. I kategorien for rapelleringsutstyr har vi samlet det du trenger for å kontrollere nedstigningen, sånn at du kan nyte utsikten på fjelltoppen, ta bildene dine eller bare ta en pust i fjellveggen før du fortsetter. Tauet, krokene, seler og sekker er én ting, men har lite å si hvis du ikke kan komme deg ned igjen. Rapelleringsutstyret ditt er rett her, så det er bare å velge favorittene.